El Barça debutarà contra el Vila-real a la Lliga 2020/21

El Barça debutarà contra el Vila-real a la Lliga 2020/21

El conjunt de Ronald Koeman arrencarà la competició domèstica el 27 o 28 de setembre al Camp Nou, amb el duel corresponent a la jornada 3

El Barça ja coneix el seu calendari per a la Lliga 2020/21. El conjunt dirigit per Ronald Koeman s’estrenarà el cap de setmana del 27 i 28 de setembre contra el Vila-real al Camp Nou, en el duel corresponent a la jornada 3. Uns dies més tard, el 29 o 30  de setembre, el Barça realitzarà el seu primer desplaçament, que serà a Balaídos per enfrontar-se al Celta.

mini_3200x2000-fixture-cat

Cal recordar que el Barça, així com la resta d’equips que han tingut competició europea o play-off d’ascens durant el mes d’agost, afrontaran la seva teòrica primera jornada de Lliga més endavant. En aquest cas, un Barça-Elx, mentre que la resta d’equips de Primera arrencaran la Lliga el cap de setmana del 12 i 13 de setembre.

L’última jornada, contra l’Eibar

Com la temporada passada, la primera i la segona volta seran asimètriques i, per tant, no coincidiran la jornada 1 amb la 19. De fet, el Barça tancarà la primera volta de la Lliga contra la Reial Societat al Camp Nou i la darrera jornada de Lliga la disputarà contra l’Eibar a Ipurua. La Lliga conclourà el 23 de maig.

Els Clàssics, per la seva banda, tindran lloc el cap de setmana del 25 d’octubre al Camp Nou i el de l’11 d’abril al Santiago Bernabéu, a les jornades 7 i 30 corresponentment.

Serà, també, la tercera temporada en tota la història de la Lliga sense derbis catalans, com ja va passar els cursos 1962/62 i 1989/90.

El sorteig de Champions, l’1 d’octubre

A banda, cal recordar que la Champions League també començarà un pèl més tard del que és habitual a causa del moviment de dates provocat per la crisi del coronavirus: la fase de grups viurà la seva primera jornada el 20 d’octubre. El sorteig de tots els grups se celebrarà l’1 d’octubre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut