Els Clàssics seran el 25 d’octubre i l’11 d’abril

Els Clàssics seran el 25 d’octubre i l’11 d’abril

Els duels davant el conjunt blanc seran a les jornades 7 i 30, primer al Camp Nou i després a l’estadi blanc

Confirmats els propers Clàssics de Lliga. La Federació Espanyola ha donat a conèixer aquest dilluns el calendari de la Lliga 2020/21 i han destapat les dates d’aquests dos partits. FC Barcelona i Reial Madrid s’enfrontaran a la jornada 7 de Lliga al Camp Nou, mentre que el duel de la segona volta es disputarà la jornada 30 a l’estadi del conjunt madridista. Cal recordar que els de Ronald Koeman s'estrenaran el cap de setmana del 27 i 28 de setembre contra el Vila-real al Camp Nou, en el duel corresponent a la jornada 3.

El partit de la jornada 7 es disputarà després que, si no hi ha cap canvi en el calendari referent als partits de la competició domèstica, els homes de Ronald Koeman hagin visitat el Coliseum Alfonso Pérez per jugar contra el Getafe. Pel que fa al partit de la segona volta, els blaugranes vindran de jugar al Camp Nou contra el Valladolid. 

En el darrer curs, a la primera volta els culers van empatar sense gols contra el conjunt blanc al Camp Nou, mentre que al Santiago Bernabéu el Reial Madrid es va imposar per 2-0.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut