Barça Atlètic – Real Murcia: Duel entre equips invictes

Barça Atlètic – Real Murcia: Duel entre equips invictes

(19 hores, Esport3 i Instat TV) El filial blaugrana i el conjunt murcià sumen dues victòries i dos empats fins al moment, i els culers volen mantenir-se forts a casa

El Barça Atlètic disputa aquest dissabte (19 hores) el duel corresponent a la jornada 5 de Primera Federació contra el Real Murcia a l’Estadi Johan Cruyff. El filial blaugrana i el conjunt murcià s’enfronten en un partit entre equips invictes, ja que cap dels dos coneix la derrota fins al moment.

El conjunt de Rafa Márquez vol allargar el bon inici de competició, després d’haver sumat dues victòries i dos empats en l’arrencada de Lliga. A més, les dues victòries han estat a l’Estadi Johan Cruyff, contra el Castelló (3-2) i el Calahorra (2-0), i és important mantenir-se forts a casa. Al davant hi haurà un Real Murcia amb el mateix balanç que els blaugrana, però amb la diferència que les dues victòries han estat a domicili, als camps de l’Intercity (1-3) i de la Real Sociedad B (1-2).

En la prèvia del partit, Rafa Márquez va comentar que espera “un gran partit i un bon rival”. “Intentarem continuar fent les coses bé a casa”, deia el tècnic. A més, va afegir que “és una bona prova per a nosaltres, per saber en quin punt estem”. Sobre la presència de Pablo Torre, Márquez va explicar que “estem encantats de tenir-lo, ens ajudarà segur i hem d’aprofitar-ho”.

Novetats i baixes

Les grans novetats en la llista de convocats de Rafa Márquez són Pablo Torre, jugador en dinàmica de primer equip que ja es va entrenar amb el Barça Atlètic en la sessió prèvia, i Román Vega, la darrera incorporació que va arribar a Barcelona aquest mateix dijous. Les altres novetats són els jugadors juvenils Ángel Alarcón, Derek Cuevas i el porter Aron Yaakobishvili.

Per contra, Rafa Márquez perd diversos efectius a causa de les convocatòries internacionals. És el cas d’Arnau Tenas, concentrat amb la selecció espanyola Sub21, i Fabio Blanco i Ilias Akhomach, que estan amb la Sub19 igual que els juvenils Aleix Garrido i Víctor Barberà, que han encadenat convocatòries amb el filial darrerament. Continuen sent baixa per lesió Zacarías Ghailan, Estanis Pedrola, Antonio Aranda i Sergi Rosanas.

Amb tot això, el tècnic Rafa Márquez ha fet una convocatòria de 20 jugadors: Nil Ruiz, Yaakobishvili, Chadi Riad, Marc Casadó, Zalaya, Diounkou, Álvaro Sanz, Roberto, Román Vega, Emre Demir, Álvaro Núñez, Juanda, Pablo Torre, Txus Alba, Luismi Cruz, Carbonell, Pelayo, Àlex Valle, Ángel Alarcón i Derek.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut