Quatre internacionals convocats amb Espanya

Quatre internacionals convocats amb Espanya

Arnau Tenas i Alejandro Balde estan concentrats amb la sub-21, i Fabio i Ilias Akhomach ho fan amb la sub-19; tots ells no estaran disponibles per al partit contra el Reial Múrcia

El Barça Atlètic perdrà tres jugadors aquesta setmana a causa de les convocatòries de seleccions, en aquest cas d’Espanya. Arnau Tenas, a més d’Alejandro Balde -que està en dinàmica de primer equip-, Fabio Blanco i Ilias Akhomach no estaran a disposició de Rafa Márquez per al proper partit del filial blaugrana, que serà el dissabte 24 a les 19 hores contra el Reial Múrcia a l’Estadi Johan Cruyff.

En el cas d’Arnau Tenas i Balde han quedat concentrats amb la selecció espanyola sub-21 per disputar dos partits internacionals. El primer serà contra Romania el divendres 23 a la ciutat de Cluj, i, uns dies després, el dimarts 27, s’enfrontaran a Noruega a l’estadi Alcoraz d’Osca.

Per la seva banda, Fabio Blanco i Ilias Akhomach han estat citats, juntaments amb els jugadors del Juvenil A Ander Astralaga, Arnau Casas, Aleix Garrido i Víctor Barberà, amb la selecció espanyola sub-19. En el seu cas disputaran a Bèlgica un minitorneig de classificació per a l’Europeu de la categoria. S’enfrontaran a Albània, el dissabte 24 a Bocholt, i a Bèlgica, el dimarts 27 a Genk.

Tots ells tornaran a la disciplina blaugrana durant la propera setmana per preparar amb el Barça Atlètic el partit del diumenge 2 d’octubre contra la Reial Societat B a Zubieta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut