Román Vega ja llueix com a culer

Román Vega ja llueix com a culer

El nou jugador del Barça Atlètic ha superat la revisió mèdica i ha trepitjat la gespa de l’Estadi Johan Cruyff vestit de blaugrana

Román Vega ja vesteix de blaugrana. El jugador argentí ha arribat a Barcelona un cop solucionades totes les qüestions burocràtiques, i ha viscut la primera jornada com a jugador del Barça Atlètic. Román Vega ha completat satisfactòriament la revisió mèdica a l’Hospital de Barcelona i als Serveis Mèdics de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, i més tard ha trepitjat l’Estadi Johan Cruyff. Un cop superat el primer dia, l'argentí farà aquest divendres el primer entrenament amb els seus nous companys.

Ja vestit amb la seva nova samarreta amb el ‘12’ a l’esquena, Román Vega ha conegut el que serà el seu nou estadi. Ha conegut les instal·lacions i ha fet els primers tocs de pilota sobre la gespa del Johan Cruyff. A continuació, el lateral esquerre argentí ha atès a Barça TV i ha explicat que “s'ha fet llarga l'espera, però ara estic vivint un somni”.

Cal recordar que Román Vega arriba al Barça Atlètic cedit per l’Argentinos Juniors per una temporada, fins al 30 de juny del 2023, amb una opció de compra. Nascut l’1 de gener del 2004, es tracta d’un lateral esquerre potent que també es pot adaptar a la posició de central. L’última temporada va pujar al primer equip d’Argentino Juniors i va tenir com a entrenador l’exdefensa del Barça Gaby Milito.

Román Vega és internacional amb la selecció Sub20 d’Argentina, un combinat que dirigeix el també exblaugrana Javier Mascherano. De fet, fa uns dies Román Vega va ser protagonista en la consecució del Torneig Internacional Sub20 disputat a l’Uruguai.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut