CP San Cristóbal – Barça Atlètic: Últim test de pretemporada

CP San Cristóbal – Barça Atlètic: Últim test de pretemporada

(19:30 hores, Xala.cat) El filial blaugrana disputa la tercera eliminatòria de la Copa Catalunya sis dies abans de començar la Lliga de Primera Federació

El Barça Atlètic afronta aquest diumenge l’últim partit de la pretemporada abans de l’inici de la Lliga. El conjunt de Rafa Márquez disputa el duel de la tercera eliminatòria de la Copa Catalunya a domicili contra el CP San Cristóbal a les 19:30 hores (en directe per Xala TV). L’equip de Terrassa posarà a prova l’evolució dels blaugrana durant la pretemporada abans d’estrenar-se en la Primera Federació el proper dissabte 27 contra el Castellón.

Després de superar a la Fundació UE Tona (0-4) i el CF Badalona (0-2) en les dues primeres eliminatòries, el Barça Atlètic buscarà un nou triomf contra el San Cristóbal que li doni l’accés a la fase final de la Copa Catalunya. El conjunt egarenc, per la seva banda, ha eliminat prèviament al Terrassa FC (0-0, 3-2) i a l’AE Prat (1-1, 4-3), en ambdós casos en la tanda de penals.

El San Cristóbal, entrenat per Oliver Ballabriga, competeix en la Tercera Federació, i la temporada passada va arribar a disputar el play-off per intentar ascendir a la Segona Federació.

Convocatòria amb dues novetats

Per a aquest partit al Municipal de Ca N’Anglada, Rafa Márquez manté les baixes ja confirmades d’Aranda, amb una lesió a la sindesmosis del turmell esquerre, i de Zacarías Ghailan, amb una lesió al bíceps femoral de la cama esquerra. En canvi, el tècnic blaugrana ja podrà comptar amb Juanda, que s’ha perdut els darrers partits per una lesió a l’adductor llarg de la cama dreta, i també amb Pelayo, un cop superada una greu lesió de genoll.

En la convocatòria de 20 jugadors no hi és Arnau Tenas, convocat per al partit del primer equip contra al Reial Societat. En el seu lloc ha entrat el porter juvenil Diego Kochen. Ndiaye és el jugador que ha estat descartat. Els jugadors convocats per al partit de Copa Catalunya són els següents: Nil Ruiz, Kochen, Sergi Rosanas, Álvaro Núñez, Diounkou, Pelayo, Mika Mármol, Chadi Riad, Àlex Valle, Casadó, Carbonell, Álvaro Sanz, Emre Demir, Txus Alba, Ilias Akhomach, Juanda, Estanis, Fabio, Roberto i Víctor Barberà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut