CF Badalona – Barça Atlètic: Continuen avançant rondes a la Copa Catalunya (0-2)

CF Badalona – Barça Atlètic: Continuen avançant rondes a la Copa Catalunya (0-2)

Dues grans dianes d’Estanis Pedrola han permès als blaugranes endur-se un duel que han dominat en tot moment

Triomf del Barça Atlètic a l’estadi del CF Badalona en la segona ronda de la Copa Catalunya (0-2). Els blaugranes han sigut amos i senyors del partit des dels primers compassos, i dos gols d’Estanis Pedrola en l’alba de les dues meitats han segellat una victòria clara dels homes de Rafa Márquez. D’aquesta manera, el filial barceloní avança a tercera ronda de la Copa Catalunya i s’enfrontarà al guanyador de l’eliminatòria entre el San Cristobal i el Prat.

 

Domini ininterromput dels blaugranes

El partit no ha pogut començar de millor manera per als interessos del Barça Atlètic. Els de Rafa Márquez s’han avançat en el marcador en el seu primer xut entre els tres pals. Estanis Pedrola ha demostrat la seva determinació des de la banda anotant un gran gol des de fora de l’àrea (0-1, min. 7).

A partir de la primera diana gol culer, els blaugranes han accentuat el seu domini sobre la gespa de l’Estadi Municipal de Badalona i han bolcat el joc contra la porteria badalonina. D’aquesta manera, els jugadors més actius han estat els dos extrems: Ilias Akhomach i Estanis Pedrola. Ambdós futbolistes, jugant tots dos a cama canviada, ho han intentat en nombroses ocasions, però l’efectivitat no ha estat del seu costat i el Barça Atlètic ha marxat al descans dominant el duel per un gol.

Estanis sentència el matx

Després del pas per als vestidors, la tendència del partit no ha virat. Amb el conjunt local remès a un paper de resistent, el Barça Atlètic ha continuat dominant el partit a través del domini de la pilotada. Així, el segon gol culer ha acabat caient per al seu propi pes. Estanis ha tornat a treure a col·lació la seva qualitat culminant amb bon xut amb la cama esquerra un ràpid contraatac (0-2, min. 59).

En els darrers minuts de partit, amb el partit sentenciat, els blaugranes han optat per adormir el partit amb llargues possessions de pilota que han esterilitzat qualsevol intent de remuntada badaloní. Així doncs, el marcador no s’ha mogut i el filial barceloní s’ha endut una treballada victòria per 2-0.

Fitxa tècnica 

CF Badalona, 0

Barça Atlètic, 2

CF Badalona: Marc Arnau, Adrià Prado, Gerard de Marco, Albert Alvareda, Batalla, Porta, Velasco (Peña, min. 59), Cobos, Meddeb, Angles, Charreh (Zaid, min. 59).

Barça Atlètic: Arnau Tenas, Diounkou, Chadi Riad, Mármol (Álvaro Nuñez, min. 79), Ndiaye, Casadó, Ilias Akhomach (Fabio, min. 61), Álvaro Sanz (Carbonell, min. 61), Roberto (Víctor Barberà, min. 70), Txus Alba (Emre Demir, min. 61), Estanis.

Gols: 0 – 1, Estanis Pedrola (min. 7); 0 – 2, Estanis Pedrola (min. 59).

Àrbitre: Ruben Mancera Anton. Ha amonestat amb targeta groga a Batalla per part dels locals i a Estanis Pedrola per part dels visitants.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut