UE Tona - Barça Atlètic: Avancen ronda a la Copa Catalunya (0-4)

Els de Rafa Márquez s'imposen en la primera eliminatòria de la competició amb els doblets d'Emre Demir i Roberto respectivament

Triomf del Barça Atlètic a Tona en la primera eliminatòria de la Copa Catalunya (0-4). Els blaugrana, que han sabut posar el partit de cara amb un gol matiner de Roberto han tingut el control de la pilota i a la segona meitat han fet bons els gols de Roberto i un doblet d'Emre Demir per imposar-se i passar de ronda a la Copa de Catalunya absoluta. El proper partit en aquesta competició serà davant el vencedor de l'eliminatòria Girona B-Badalona CF.

El partit no podia començar de millor forma per al Barça Atlètic. I és que el conjunt dirigit per Rafa Márquez s’ha avançat en el marcador en el primer xut entre els tres pals, aprofitant un córner. Roberto no ha perdonat en la sortida d’un córner després d’una bona acció individual d’Ilias Akhomach.

Els blaugrana han gaudit de les millors ocasions de la primera meitat davant un conjunt local ben situat damunt del terreny de joc i que intentava fer mal al contracop. Els de Rafa Márquez ho han tornat a provar just abans de la pausa d’hidratació en una bona jugada col·lectiva. A la represa del joc el Tona ha gaudit de la seva millor ocasió en tot el matx. Arnau Tenas, amb una gran aturada davant Pau Juvanteny ha evitat l’empat dels locals.

Doblet d’Emre Demir per ampliar l’avantatge

A la segona meitat els blaugrana han pogut ampliar l’avantatge amb un doblet d’Emre Demir. Primer en una bona jugada individual d’Estanis per banda que ha definit a la perfecció el futbolista culer als 57 minuts de joc. Dos minuts després tornaria a veure porteria en aprofitar una errada del portar local.

Amb el 0-3 el Barça Atlètic encara ha tingut oportunitats per ampliar el resultat. Roberto ha completat una jugada, però el porter local ha evitat el gol amb una aturada en dos temps a vint minuts pel final. Ja a les acaballes del matx Arnau Tenas ha firmat una altra grana aturada, evitant així el gol del Tona a boca de canó. En el 87’ Roberto ha firmat el seu doblet particular en aprofitar una assistència d’Álvaro Nuñez i trobant així la recompensa a un bon partit del davanter blaugrana.

El proper partit amistós dels blaugrana serà el dimecres 10 d'agost a l'Estadi Johan Cruyff contra el València Mestalla.

UE Tona, 0
Barça Atlètic, 4

UE Tona: Quer, Nil Pradas, Dan, Lluc, Generó, Maik, Pau, Polete (Miki Poveda, min 53), Nil (Jose Alberto, min 61), Muri i Roquet.

Barça Atlètic: Arnau Tenas, Álvaro Nuñez, Diounkou, Mika Mármol (Chadi Riad, min 45), Àlex Valle, Casadó (Aleix, min 74), I. Akomach (Estanis, min 45), Emre Demir (Carbonell, min 61), Roberto, Txus Alba (Aranda, min 66) i Z. Ghailan (Fabio, min 45).

Gols: 0-1, Roberto (min 5); 0-2, Emre Demir (min 57); 0-3 Emre Demir (min 59); 0-4, Roberto (min 87).

Àrbitre: Cobos Pujol. Ha amonestat amb targeta groga els jugadors del Tona Ferran Generó i Marc Roquet.