CF Badalona – Barça Atlètic: Un altre test per seguir avançant

CF Badalona – Barça Atlètic: Un altre test per seguir avançant

(19:00 hores, Barça TV) El filial blaugrana vol continuar endavant en la Copa Catalunya i buscarà un altre triomf en el camí de la preparació del nou curs

El Barça Atlètic torna a l’acció aquest diumenge amb el duel corresponent a la segona eliminatòria de la Copa Catalunya Absoluta. El conjunt de Rafa Márquez s’enfronta al CF Badalona a domicili a les 19 hores, en un partit que es podrà seguir en directe per Barça TV. Després de superar la Fundació UE Tona la setmana en la primera eliminatòria (0-4), els culers volen continuar endavant en la competició quan queden dues setmanes exactes per a l’inici de la Lliga.

Rafa Márquez continua treballant en l’equip de cara a l’inici de la Primera Federació, que arrencarà el proper 27 d’agost amb la visita del Castelló al Johan Cruyff. Les sensacions de la pretemporada són molt bones després de quatre setmanes de preparació, i l’hora de la veritat s’apropa. El Badalona, que competirà aquesta temporada en la Tercera Federació, posarà a prova de nou les evolucions del filial blaugrana.

Amb les sortides ja confirmades de Josep Cerdà i Saïdou Bah, que jugaran cedits a la UE Olot, Rafa Márquez ha fet una convocatòria de 20 jugadors de cara al partit d’aquest diumenge a Badalona. El tècnic blaugrana tindrà dues baixes importants per lesió: Zacarías Ghailan, que té una lesió al bíceps femoral de la cama esquerra, i Antonio Aranda, amb una lesió a la sindesmosi del turmell esquerre. Aquestes absències se sumen a la de Pelayo, en la recta final de la recuperació d’una lesió de genoll.

Amb tot això, els jugadors convocats són els següents: Arnau Tenas, Nil Ruiz, Sergi Rosanas, Álvaro Núñez, Diounkou, Mika Mármol, Chadi Riad, Ndiaye, Àlex Valle, Casadó, Carbonell, Álvaro Sanz, Emre Demir, Txus Alba, Fermín, Fabio, Ilias Akhomach, Estanis, Roberto i Víctor Barberà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut