Saïdou Bah i Josep Cerdà, cedits a l’Olot

Saïdou Bah i Josep Cerdà, cedits a l’Olot

Els dos jugadors del Barça Atlètic jugaran aquesta temporada en el conjunt de La Garrotxa, que competeix en la Segona Federació

El FC Barcelona i la UE Olot han arribat a un acord per a la cessió dels jugadors Mamadou Saïdou Bah i Josep Cerdà. D’aquesta manera, els dos jugadors del Barça Atlètic jugaran aquesta temporada en el conjunt de La Garrotxa, que competeix en la Segona Federació.

Saïdou Bah i Josep van acabar la temporada passada l’etapa juvenil guanyant la Lliga Divisió d’Honor i la Copa de Campions amb el Juvenil A, sota les ordres d’Òscar López, i van renovar amb el Club per dues temporades, fins al 30 de juny del 2024. Amb aquesta cessió a l’Olot buscaran tenir minuts per continuar amb la seva formació com a futbolistes.

Cal recordar, a més, que el FC Barcelona i la Unió Esportiva Olot van signar la temporada passada un conveni de col·laboració entre ambdues entitats.

Trajectòries al Futbol Formatiu

Mamadou Saïdou Bah va arribar a La Masia l’estiu del 2011, quan va arribar al Club procedent del CE Òdena. Per la seva banda, Josep Cerdà va arribar a Barcelona l’any 2019, després de formar-se a les categories inferiors del Constància de Mallorca, per incorporar-se al Juvenil B del Barça.

2022-07-22_UEJONQUERAvsFCBATLETIC_53

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut