Acord per a la incorporació d’Emre Demir

Acord per a la incorporació d’Emre Demir

El jugador, de 17 anys, arribarà la temporada que ve del Kayserispor turc en una operació amb un cost de 2 milions d’euros més variables i signarà fins el 30 de juny del 2027

El FC Barcelona i el Kayserispor han arribat a un acord per al traspàs del jugador Emre Demir. El cost de l’operació és de 2 milions d’euros més variables i signarà fins el 30 de juny del 2027. La clàusula de rescissió serà de 400 milions d’euros. El jugador romandrà al conjunt turc fins al final d’aquesta temporada i s’incorporarà al Barça B a partir de la propera.

Talent turc amb molt futur

Nascut el 15 de gener del 2004 a Mersin (Turquia), Emre Demir és un migcampista ofensiu amb una cama esquerra molt hàbil, que ocupa la posició d’interior ofensiu i es pot adaptar a zones més avançades de l’atac. Tot i ser un creador de joc, també ofereix sacrifici defensiu quan se’l requereix. Amb 1,75m d’alçada, Demir sap aprofitar el centre de gravetat baix per explotar les seves virtuts tècniques en els metres finals de les accions ofensives.

Després de formar-se al Kuvayi Milliyespor, l’estiu del 2019 va fitxar pel Kayserispor i amb només 15 anys va debutar a la Superlliga turca. Aviat es va convertir en el golejador més jove de la història de la màxima categoria del país, i en total ha marcat tres gols en 31 partits.

El futur jugador blaugrana és internacional amb les categories inferiors de la selecció de Turquia. Amb només 17 anys, Emre Demir continuarà jugant el que resta de temporada al Kayserispor, i s’incorporarà la propera temporada al Barça B per continuar creixent com a futbolista. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut