10 coses que cal saber d'Emre Demir

10 coses que cal saber d'Emre Demir

Descobreix els fets més destacats de la futura incorporació blaugrana

Coneixem millor la futura incorporació blaugrana, Emre Demir, que actualment juga al Kayserispor turRepassem 10 curiositats de la seva vida personal i futbolística.

1- Emre Demir va néixer a Mersin el 15 de gener del 2004. Mersin és una ciutat mediterrània com Barcelona i està ubicada al sud de Turquia. 

2- Ell va començar a jugar a futbol al Mersin Kuvayi Milliye als sis anys i va passar a jugar al Kayserispor Academy quan en tenia vuit, un fet poc habitual en aquesta edat en el futbol turc.

3- El seu descobridor va ser Shota Arveladze, entrenador del Kayserispor. a través d'un vídeo de Youtube on se'l veia jugant. En la seva etapa com a jugador, el georgià va jugar al Trabzonspor, Ajax, Rangers i al Llevant. 

3200x2000_Emre_Demir_02-min

4- Emre Demir és el golejador més jove de la Superlliga de Turquia. Amb 15 anys, 9 mesos i 25 dies Demir va marcar contra Gençlerbirliği. Tres minuts després d'entrar al terreny de joc va aconseguir el seu primer gol com a professional. L'anterior rècord pertanyia a Enes Ünal, actual davanter del Getafe. 

5- El futur jugador blaugrana li agrada Yusuf Yazıcı (Lille) pel seu estil de joc (també esquerrà com ell) i també Alex de Souza, una llegenda del Fenerbahçe.

6- Emre Demir va fer una prova a La Masia l'any 2017.

7- El nom Demir és el tercer més utilitzat a Turquia, amb 1.105.381 persones. El primer i segon nom més comuns són Yılmaz and Kaya. 

3200x2000_Emre_Demir_01-min

8- Després de Rüştü Reçber i Arda Turan, Emre Demir serà el tercer jugador turc de la història del Barça. En el cas de Seyit Cem Ünsal i Şeref Has no es van donar d'alta com a jugadors culers.  

9- El seu germà gran era futbolista professional i el seu pare era porter de lligues amateurs.

10- Kayseri, la ciutat on Emre Demir va viure més de vuit anys, és una de les millors destinacions gastronòmiques de Turquia. Les Mantı, petites mandonguilles de carn picada i servides amb iogurt i salsa d'all, és un dels plats de la rica cuina de Kayseri. El Pastırma també és un menjar local molt conegut i un delicatessen turc.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut