Pito, MVP de la Lliga 2020/21

Pito, MVP de la Lliga 2020/21

La nova incorporació blaugrana ha estat designada com el millor futbolista de la passada competició

Pito ha arribat al Barça com un dels millors jugadors del món. I amb una altra designació sota el braç. Perquè el nou barcelonista ha rebut el guardó d’MVP de la Lliga 2020/21. Amb la samarreta de l’Inter, el brasiler va quallar una temporada digna d’elogi. 

Amb un paper cabdal en l’atac interista, Jean Pierre Guisel Costa, Pito, va ser un mal de cap persistent per a les defenses rivals. Ja ho va testar la rereguarda barcelonista en els quarts de final de la passada Lliga. L’ex d’Inter va anotar dues dianes en la vibrant sèrie davant el Barça. 

Més enllà de les dianes, 12 en 30 partits, el de Chapecó també va desplegar molt treball ofensiu i defensiu. Així mateix, va alçar tres títols amb l’elàstica verda: la Copa d’Espanya, la Copa del Rei i la Supercopa d’Espanya. 

"Per a mi és un honor rebre un premi així, amb tants bons jugadors. És un gran orgull i un reconeixement cap a la meva feina. Però continuaré treballant per estar sempre en el meu màxim nivell", ha comentat Pito, a banda d'afegir: "Ara comença una etapa molt il·lusionant. Vull gaudir al màxim, però sé la responsabilitat que tinc, que he d'aportar moltes coses a aquest equip. Donaré el millor de mi per estar tots els dies a l'altura d'aquest club".

Segon guardó per al de Chapecó 

Cal recordar que Pito també va ser nomenat com el millor pivot de la temporada 2020/21 a la Lliga. Així doncs, gràcies als vots d’entrenadors i capitans dels equips de Primera, es va imposar a Pedro Toro, del Llevant, i al blaugrana Ferrao. I, d’aquesta manera, va poder revalidar un guardó que també es va embutxacar la temporada anterior. 
 
Recordar que aquest no és l’únic reconeixement de la LNFS que es tenyeix de blaugrana. Perquè Dídac va rebre el premi LNFS al millor porter de la Lliga 2020/21. Una competició on va imperar la llei del Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut