Dídac, premi LNFS al millor porter lliga 2020/21

Dídac, premi LNFS al millor porter lliga 2020/21

Les votacions dels entrenadors i capitans de l’associació han votat a Dídac per davant de Fede (Llevant) i Edu (Valdepeñas)

La LNFS ha distingit a Dídac Plana com  millor porter de la lliga 2020/21, el colofó perfecte a una temporada per emmarcar del porter d’Arenys, que acaba de renovar per tres temporades amb el Barça.

El premi l’atorga la LNFS amb els vots dels entrenadors i capitans dels equips que pertanyen a l’associació, després d’un primer procés de participació popular per escollir els nominats: en aquest cas Dídac (Barça), Fede (Llevant) i Edu (Valdepeñas).

Els mèrits de Dídac

Dídac ha sigut una de les peces clau de l’equip per aconseguir el títol de lliga. Primer, pels seus mèrits sota els pals: ha jugat gairebé tots els partits per lesió de Feixas i el Barça ha acabat com l’equip menys golejat de la fase regular amb 63 gols, deixant la porteria a zero en sis ocasions. A més, va ser l’heroi de la final amb les seves intervencions i aturant el penal decisiu que va donar el títol al Barça.

I després, per la seva aportació en atac. En el segon tram de la lliga ha actuat de porter-jugador en molts partits, donant una alternativa de joc a l’equip i marcant un total de set gols en el campionat. Enhorabona Dídac per un premi molt merescut!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut