Jean Pierre Guisel Costa, ‘Pito’, ja és blaugrana fins al 2024

Jean Pierre Guisel Costa, ‘Pito’, ja és blaugrana fins al 2024

Té 29 anys, és pivot internacional amb el Brasil i ha demostrat a ElPozo i Movistar Inter que és un dels millors jugadors del món en l’actualitat

La projecció de Pito des de la seva arribada a Espanya el 2016 procedent de Carlos Barbosa ha estat sempre ascendent fins a convertir-se en el líder de Movistar Inter i en un dels pilars de la selecció brasilera que aspira a guanyar el Mundial, liderada també per Dyego i Ferrao.

Pito, igual que Ferrao, és de Chapecó (6/11/91). Va jugar tres temporades a ElPozo, entre el 2016 i el 2019, abans d’aterrar a Torrejón, i a Múrcia va guanyar una Supercopa i va disputar una final de lliga contra el Barça on va protagonitzar un duel èpic amb Sergio Lozano. Les dues últimes temporades a Movistar Inter ha guanyat una lliga, una Copa d’Espanya, una Copa del Rei i una Supercopa. Abans d’arribar a Espanya ja havia guanyat una lliga al Brasil amb Carlos Barbosa.

"Estic en el meu millor nivell"

Pito ha quedat impressionat amb el seu primer contacte amb el Barça. “Des del primer moment ja veus la grandesa d’aquest Club, estic molt il·lusionat, arribo en el millor moment de la meva carrera i l’objectiu és treballar per guanyar tots els títols possibles”, diu el pivot de Chapecó.

“Des de nen que somio en estar en un Club com aquest i ara toca gaudir-ho. Vull donar les gràcies també a Txus Lahoz i Andreu Plaza que van iniciar les negociacions, i també ha estat un gran honor conèixer el president Laporta. Estic convençut que m’ho passaré molt bé al Barça”, explica Pito.

“Sóc un jugador feliç i intento transmetre aquesta alegria a la pista. També crec en el treball i la constància diària com l’únic camí per aconseguir els objectius”, diu el nou pivot blaugrana, que rememora els seus duels d’aquests últims anys amb el Barça. “Han sigut duels molt durs i molt bonics esportivament parlant, cadascú defensant els seus interessos, però ara estem junts i, sabent el nivell que hi ha al Barça, estic segur que gaudirem jugant i que farem gaudir a l’afició”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut