Barçaland, la festa de Nadal més culer

Barçaland, la festa de Nadal més culer

Les instal·lacions blaugrana s’ompliran d’activitats esportives i lúdiques per celebrar les festes de Nadal amb diferents propostes a l’aire lliure i seguint totes les recomanacions sanitàries per garantir un entorn segur per grans i petits

Del 24 de desembre al 9 de gener torna una nova edició de la festa de Nadal blaugrana, Barçaland. Reprenent l’èxit en participació de l’última edició, celebrada abans de la pandèmia,  l’esplanada del Camp Nou, la Rambla del Barça i altres instal·lacions s’ompliran d’activitats esportives i lúdiques per gaudir en família del Nadal més culer. Diferents propostes, totes a l’aire lliure, i seguint totes les recomanacions sanitàries per garantir un entorn segur per grans i petits. L’ús de la mascareta serà obligatori per poder participar a totes i cada una de les activitats.

Enguany, aquesta celebració forma part dels diferents actes organitzats per commemorar el 50è aniversari del Palau Blaugrana, un mig segle de màgia i emocions que els equips d’esports professionals han fet sentir a tots els culers en aquest recinte.

Activitats tant esportives com lúdiques

L’esport i els seus valors són el motor de l’ADN Barça. Així, les instal·lacions que envolten el Camp Nou es convertiran durant aquestes dates en l’escenari d’una gran varietat d’activitats esportives on els participants podran sentir com és jugar per les diferents disciplines esportives del club (bàsquet, handbol, hoquei patins i futbol sala) en uns espais convenientment adaptats.

Com a elements centrals, es disposarà d’una pista de Basquet 3x3 i Futsal 3x3. A ambdós esports s’hi afegiran l’handbol i l’hoquei patins amb activitats dedicades i especials. Així, els visitants podran mesurar la potència dels seus llançaments evocant els seus ídols de l’handbol amb un autèntic handbolòmetre i posar a prova els driblatges amb estics d’hoquei en un circuit d’habilitats. Per acabar de viure la màgia del Palau, a l’espai Play Palau, dissenyat especialment per a l’ocasió, els aficionats tindran  l’opció de provar els quatre esports que competeixen en aquest recinte en forma de tirs lliures.

D’altra banda, demostrar la tècnica i l’habilitat d’un autèntic jugador del primer equip de Futsal serà ben fàcil amb Futtoc CaixaBank, l’espai per aprendre a dominar la pilota amb el cap a través del nou joc que Barçaland ha creat de la mà de CaixaBank.

L’esperit nadalenc arribarà a través de diferents espectacles i tallers  que faran sentir a tots aquells que s’apropin a gaudir de les diverses activitats aquest ambient més festiu. Per això, el tió gegant culer, l’entrega de cartes al Pare Noel i els patges reials no faltaran. A més a més, hi haurà espais adequats per a manualitats, espectacles musicals, xous acrobàtics, exhibicions dels millors trucs que es poden fer amb una pilota de futbol, exposicions de nadales, un photocall per poder fotografiar-se amb els trofeus guanyats per les diferents seccions blaugrana i molt més.

Experiència millorada

Per gaudir d’una celebració completa, el Barçaland Pass ofereix un pack de grans beneficis. Així, inclou l’entrada al Museu del Barça, un menú amb opció per adults i infants, descomptes als establiments blaugrana i promocions especials per gaudir dels esports professionals del Club

Les Barça Store se sumen a la festa

Les botigues del Barça també se sumen a la festa. Així, per tal de començar a escalfar motors de cara a les festes de Nadal la Barça Store de Canaletes convidarà tots els culers i visitants a gaudir d’activitats úniques i promocions especials. Entre aquestes, un tió gegant s’unirà a la gresca fins el 23 de desembre i donarà a grans i petits l’oportunitat de gaudir d’aquesta tradició amb un accent 100% Barça. Passat Nadal, a partir del 27 de desembre, el tió es traslladarà a la Botiga del Camp Nou, fins el 5 de gener. Així, per cada compra realitzada a la botiga que superi els 70 euros, el més petits de casa tindran l’oportunitat de fer cagar el tió, amb premi assegurat!

Partits al Palau en plena festa

Per emmarcar la celebració de Barçaland, i juntament amb l’aniversari del Palau Blaugrana, els equips del Club faran vibrar els aficionats amb els seus partits al recinte. Dimarts 28 de desembre, el bàsquet inaugurarà el conjunt de partits que formen part de la festa. L’equip de Saras s’enfrontarà al Morabanc Andorra i mirarà d’endur-se la victòria per continuar sumant a la Liga Endesa. El dia següent, dimecres 29, serà el torn del futsal, en un partit que enfrontarà l’equip blaugrana amb el Ribera Navarra i on els de Jesús Velasco lluitaran per mantenir el lideratge. Ja entrat el 2022, durant la primera setmana de gener, hi haurà hoquei patins de primer nivell al partit que enfrontarà l’equip blaugrana contra el Parlem Calafell. Finalment, el 4 de gener el bàsquet s’enfrontarà al Baxi Manresa al Palau, i coincidint amb la cloenda de la festa Barçaland, el dia 9 de gener tornarà a jugar en un enfrontament vibrant contra el Joventut de Badalona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut