Barçaland Pass

Barçaland Pass

Què inclou el meu Barçaland Pass?

  • Entrada a l'Spotify Camp Nou Tour
  • Menú dinar per persona
  • Regal del Barça
  • Descomptes en entrades futbol
  • Activitats i atraccions de Nadal al recinte
  • 1 entrada gratuïta per persona per a qualsevol partit de bàsquet i seccions

Com funciona:

- Una vegada realitzis la teva compra online t'enviarem un correu de confirmació amb la teva entrada a l'SPOTIFY CAMP NOU TOUR.
- Amb aquesta entrada, podràs recollir a les taquilles de l'Spotify Camp Nou el teu talonari Barçaland Pass, on s'inclouen tots els cupons per a extres (menjar, regal, descomptes...) i activitats. Et lliurarem un talonari per entrada.

I ja ho tindràs tot per gaudir d'un dia complet a Barçaland, al teu aire i en qualsevol ordre i amb tot això inclòs: entrada a l'Spotify Camp Nou Tour + dinar en un dels nostres restaurants del recinte + regal oficial Barça + atraccions i activitats de Nadal per a totes les edats.

Entre les activitats de Nadal, hi haurà lloc per a les tradicions, com el caga tió o la visita del Pare Noel i el Patge Reial, i es podrà gaudir d'un ampli ventall d'activitats lúdiques, amb jocs i tallers. També podrem gaudir d'activitats esportives entre les que destaquen les pistes de street Basquet i de street futbol, i com cada any, hi haurà altres activitats exclusives 100% Barça, i moltes altres sorpreses.

A més, podràs aprofitar tots els descomptes exclusius en la compra d'entrades per la resta de productes Barça: futbol, bàsquet, Barça Virtual Dream i botigues oficials.

Què estalvies amb el teu Barçaland Pass?

Entrades     Preu sense estalvi Preu web Preu Taquilles
Adult 62 € 38 € 41.50 €
Majors de 70 anys 51 € 28 € 31.50 €
Nens (4 a 10) 51 € 28 € 31.50 €
Nens <4 anys 31 € 11 € 14.50 €
Residents 62 € 28 € 31.50 €


*Els preus a taquilles tenen un increment de 3,5 € per entrada

T'esperem a l'Spotify Camp Nou del 3 de desembre del 2022 al 8 de gener del 2023!

Organitza com vulguis el teu dia a Barçaland, ja que podràs...

- Gaudir del Tour complet pel Spotify Camp Nou i el Museu del Barça.
- Quedar-te a dinar al recinte.
- Passar per la impressionant Barça Store de l'Spotify Camp Nou, i de pas avançar alguna compra de Nadal...
- Viure un Nadal únic i blaugrana amb totes les atraccions i activitats que hem preparat per a tota la família.
- Aprofitar tots els descomptes exclusius en la resta de productes Barça.

Entrada gratuïta Bàsquet i Seccions

Inclou una entrada gratuïta per cada membre de la reserva per a qualsevol partit de bàsquet, futbol femení, handbol i hoquei. Las entrades han de ser recollides el mateix dia del partit. Subjecte a disponibilitat.

Altres consells:

- La millor hora per a la visita: Els temps d'espera més curts per a la visita a l'Spotify Camp Nou Tour són a partir de les 12 h.  
- Aparcament i transport: Al recinte disposem d'aparcament gratuït per a transport privat, i es pot accedir a l'Spotify Camp Nou molt fàcilment en transport públic, així com mitjançant altres línies com el Bus Turístic i el City Tour.
- Accessibilitat: La visita a l'Spotify Camp Nou Tour no està 100% adaptada per a persones amb discapacitat física (cadira de rodes). Es pot visitar: sala de trofeus i història del Club, Espai Messi, zona multimèdia, sala de cinema Barça, vista panoràmica des de segona graderia.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut