PRÈVIA - El Barça estrena nova casa

PRÈVIA - El Barça estrena nova casa

El Juvenil A de Victor Valdés inaugurarà el nou Estadi Johan Cruyff en un duel contra el juvenil de l’Ajax

Dia gran per al FC Barcelona. Després d'inaugurar l'estàtua en homenatge a Johan Cruyff, aquest dimarts a la tarda s’inaugura a la Ciutat Esportiva el nou Estadi Johan Cruyff, el primer equipament del nou Espai Barça. S’estrena, doncs, la que serà la nova casa del Barça B, Juvenil A i Femení, que deixaran de jugar al Miniestadi, que va ser inaugurat el 1982, per començar a fer-ho en aquest estadi amb una capacitat per a 6.000 espectadors.

Serà una jornada carregada d’esdeveniments, que es podrà seguir en directe a través de fcbarcelona.cat a partir de les 20.30 hores. Hi haurà festa popular als exteriors, cerimònia d’inauguració i un duel entre els Juvenils del Barça i l’Ajax -els dos equips més vinculats a Johan Cruyff- que servirà com a tret de sortida d’un estadi que marca l’inici d’una nova era per al FC Barcelona i els seus equips de futbol.

El programa de la inauguració

18.30 h.  Inici festa popular de l’exterior de l’esplanada

19.30 h.  Obertura de portes de l’estadi

20.30 h. Cerimònia d’inauguració de l’Estadi Johan Cruyff al terreny de joc

21.00 h.  Inici del partit entre els juvenils del FC Barcelona i de l’Ajax d’Amsterdam

22.45 h.  Fi de festa

Una nova prova per al Juvenil A

La pretemporada del conjunt dirigit per Victor Valdés ha estat d’allò més atapeïda. Després de realitzar l’stage de pretemporada a la Vall d’en Bas, van viatjar fins a Rússia, on van jugar un doble partit amistós contra el Zenit. Posteriorment, van disputar l’Otten Cup a Eindhoven i el Torneig de Portugalete. Amb aquest partit contra l’Ajax d’Àmsterdam en el partit inaugural del nou Estadi Johan Cruyff, el Juvenil A podrà preparar l’exigent inici de Lliga contra el Cornellà el diumenge 8 de setembre.

Víctor Valdés donant indicacions a un dels seus jugadors
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut