fcb.portal.reset.password

El dia festiu de l'1 de novembre presenta una bona oportunitat per estar al costat de l'equip a Manchester.

Per a aquells socis o aficionats que vulguin aprofitar el dia festiu de l’1 de novembre per assistir al partit de Lliga de Campions entre el City i el Barça, FCBDesplaçaments encara disposa de places lliures en el programa de viatge que ha elaborat per desplaçar-se a Manchester.

Per a aquest partit FCBDesplaçaments ofereix la possibilitat de viatjar amb avió, amb anada i tornada el mateix dia del partit, a un preu de 265 € per als socis, de 380 € per a penyistes i carnet de compromís, i de 480 € per a la resta de seguidors. En aquesta proposta de viatge, l’entrada està garantida a un preu de 53,50 €.

El programa inclou el bitllet d’avió del vol xàrter Barcelona-Manchester-Barcelona, tots els trasllats que s’efectuïn entre l’aeroport, el centre de la ciutat i l’estadi, assegurança de viatge, pack d’animació i assistència durant el viatge per part del personal FC Barcelona.

Pla de fidelització

Un altre valor afegit que ofereix aquest viatge de FCBDesplaçaments és que permet al soci o aficionat que l’adquireixi poder acumular punts pel programa de fidelització FCBDesplaçaments+, que premia els seguidors que viatgen amb els programes del Club.

Cada vegada que es viatgi amb FCBDesplaçaments, els socis podran anar acumulant punts que es podran bescanviar en els preus de propers viatges.

El partit de Manchester es presenta com una gran oportunitat per poder gaudir de tots els avantatges i comoditats que presenten els programes de viatge de FCBDesplaçaments.

Viatge de FCBDesplaçaments a Manchester
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();