fcb.portal.reset.password

El partit es jugarà el dimarts 1 de novembre a l'estadi del City

Un cop finalitzat el període de sol·licitud d’entrades per al partit de la fase de grups de la Lliga de Campions que celebraran el Manchester City i el FC Barcelona el proper 1 de novembre a l’Etihad Stadium, un total de 337 socis van formalitzar la seva demanda d’entrades i en no superar-se el nombre de localitats disponibles pel Club, tots ells poden comprar a partir de dilluns la seva entrada.

El procés de pagament d’aquestes entrades cal fer-lo del dilluns 17 d’octubre a les 10 hores fins al dimarts 18 a les 19.00 hores, a través del formulari que es troba al web del FC Barcelona, i al qual es pot accedir des de l’enllaç següent:  

PROCÉS DE PAGAMENT

La recollida de les localitats s’efectuarà els dies 20 i 21 d'octubre.

Viatge amb FCBDesplaçaments

Per a aquest partit FCBDesplaçaments ofereix la possibilitat de viatjar amb avió, amb anada i tornada el mateix dia del partit.

Aquest viatge, que té un preu de 265 € per als socis, de 380 € per a penyistes i carnet de compromís, i de 480 € per a la resta, inclou el bitllet d’avió del vol xàrter Barcelona-Manchester-Barcelona, tots els trasllats que s’efectuïn entre l’aeroport, el centre de la ciutat i l’estadi, assegurança de viatge, pack d’animació i assistència durant el viatge per part del personal FC Barcelona.

Pla de fidelització

Un altre valor afegit que ofereix aquest viatge de FCBDesplaçaments és que permet al soci o aficionat que l’adquireixi poder acumular punts pel programa de fidelització FCBDesplaçaments+, que premia els seguidors que viatgen amb els programes del Club.

Cada vegada que es viatgi amb FCBDesplaçaments, els socis podran anar acumulant punts que es podran bescanviar en els preus de propers viatges.

El partit de Manchester es presenta com una gran oportunitat per poder gaudir de tots els avantatges i comoditats que presenten els programes de viatge de FCBDesplaçaments.

Viatge de FCBDesplaçaments
Tornar a dalt