fcb.portal.reset.password

El Barça visitarà Londres a l'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions.

Des del dimarts 26 de gener, a partir de les 10 hores, i fins al dimecres 27, a les 19 hores, estarà obert, a través del lloc web del Club (www.fcbarcelona.cat), el procés de sol·licitud d’entrades per al partit d’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions, que enfrontarà el FC Barcelona contra l’Arsenal,  a l’Emirates Stadium de Londres (23 de febrer, a les 20.45 hores).

El procés és exclusiu per als socis del Club, i caldrà fer-ho a través d’un formulari disponible a la secció 'Socis' del lloc web. Cada soci pot fer una única petició d’una entrada, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que vulguin viatjar junts.

2.033 entrades a 90 €

Per a aquest partit el FC Barcelona disposarà d’un total de 2.990 entrades, que tindran un preu únic de 90 euros. Com és habitual, el 85% d’aquestes entrades es repartiran entre els socis (2.033) i les penyes (509). La resta d’entrades es destinaran a compromisos esportius i institucionals del Club i als patrocinadors.

[[BOTOVERMELL::FORMULARI DE++SOL·LICITUD::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formarsenal2016.php::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Possible sorteig

Totes les sol·licituds es tractaran un cop hagi finalitzat el termini establert. En cas que hi hagi més peticions que entrades disponibles, el dijous 28 de gener se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits. Tot seguit, entre el 28 i el 29 de gener, el Club es posarà en contacte amb els socis guanyadors per fer el cobrament de les localitats i comunicar les instruccions per a la recollida.

Recordem que els socis alevins (menors de 6 anys) no podran demanar entrades per assistir a un partit fora de l’Estadi. A més, amb una única targeta de crèdit només es podran sol·licitar, com a màxim, vuit entrades. Cal tenir present que la recollida de les entrades haurà de ser presencial per al soci que hagi de gaudir-la. En el cas de no poder-la recollir, s'haurà de comunicar el nom de la persona, juntament amb el seu DNI, que, amb l’autorització corresponent, recollirà l'entrada en el seu lloc. Aquesta persona només podrà retirar fins a vuit entrades d’altres persones.

Vol a Londres per 228 €

El FC Barcelona ofereix als seus socis la possibilitat de viatjar a Londres en avió, a través de FCBViatges, amb sortida el mateix dia 23 de febrer en què se celebrarà el partit i tornarà un cop acabat l’enfrontament. Els preus són de 228 € per a socis i de 255 € per a penyistes, i no inclouen l’import de l’entrada.

Aquest desplaçament únicament s’ofereix a aquells socis o penyistes que disposin d’entrada, i en el moment de fer la sol·licitud de les localitats ja es podrà comprar el vol directament. Aquesta compra quedarà supeditada al fet que el soci, si finalment calgués sorteig, tingui les entrades.

Les places són limitades i el límit per garantir la sortida del vol xàrter és de 176 persones. La data límit d’inscripció és el 5 de febrer a les 12 hores.

Per informar-se'n cal adreçar-se a fcbviatges@halcon-viajes.es, trucar al telèfon 93 521 55 19 o a qualsevol oficina d'Halcon Viatges o Viatges Ecuador.

[[BOTOVERMELL::PROGRAMA DEL++DESPLAÇAMENT::http://media4.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/211/403/original/VOL_01DIA_ARSENAL_-_cat_-.v1453741408.pdf::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

 

Tornar a dalt