fcb.portal.reset.password

Lliga 'Corrent fem Barça'

La Lliga de curses populars del FC Barcelona ‘Corrent fem Barça’ arriba a la quarta edició amb més energia i noves propostes per continuar creixent. Les inscripcions per apuntar-se a la Lliga d’aquesta temporada ja estan obertes i tots aquells interessats poden fer-ne la sol·licitud.

[[BOTOVERMELL::INSCRIPCIONS++::http://www.fcbarcelona.cat/socis/corrent::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

‘Corrent fem Barça’ va néixer ara fa quatre anys amb l’objectiu de fomentar l’afició a córrer entre els socis a través de curses populars de 10 km que se celebren durant la temporada a Barcelona i la seva àrea metropolitana. Per participar-hi cal ser major de 16 anys i soci, soci de compromís, amic o amiga del Palau, penyista o treballador del Club.

La inscripció és gratuïta i els corredors que vulguin participar-hi per primer cop hauran de preinscriure-s’hi prèviament a través del formulari que trobaran a la web del Club, i posteriorment anar a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB) per completar-ne la inscripció i recollir la samarreta de regal. En el cas dels corredors inscrits en l’edició anterior, només caldrà que es personin a l’OAB per confirmar-ne la inscripció i recollir la samarreta d’aquesta temporada.

La classificació de la Lliga es fa segons el temps real de cada participant a les curses puntuables del calendari ‘Corrent fem Barça’, a les quals el mateix corredor s’hi haurà d’inscriure. La puntuació obtinguda s’acumula per fer la classificació definitiva i a final de temporada es premiaran els tres millors de cada categoria.

El Club segueix treballant per oferir novetats en el ‘Corrent fem Barça’ i durant aquesta temporada organitzarà entrenaments guiats per atletes de la secció d’atletisme del Barça, adreçats a tots els corredors participants. A més, en les properes curses s’informarà del punt de trobada ‘Corrent fem Barça’ on els inscrits podran reunir-se i fer la sortida plegats.

Per a més informació: www.fcbarcelona.cat/socis/corrent

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();