fcb.portal.reset.password

Passaport Infantil 2015/16

A partir del dilluns 15 de juny, i fins el dimarts 30 de juny el Club reobre el procediment per donar-se d’alta del Passaport Infantil via ‘on-line’. Perquè els socis menors fins als 14 anys puguin disposar d’aquesta acreditació cal fer una petició emplenant un formulari disponible a la secció de socis a través del web www.fcbarcelona.cat. Aquí els interessats trobaran un espai en què s’informa del funcionament del Passaport Infantil i del procés per demanar-lo. Un cop sol·licitat el passaport, que és gratuït, s’enviarà al domicili i tindrà validesa fins a final de la temporada 2015/16.

En el cas dels socis que ja disposin del Passaport Infantil, se’ls renovarà automàticament sense fer cap tràmit i se’ls enviarà al domicili pròximament.

El Passaport Infantil, emmarcat dins el projecte ‘Nens al Camp Nou’, ha complert el primer any de funcionament amb un total d’11.256 altes, que ha permès al llarg d’aquesta temporada que els socis més petits poguessin entrar de manera gratuïta a l’Estadi a veure els partits de futbol a la vegada que es complia amb l’objectiu d’ordenar i registrar l’entrada d’aquests socis complint les normes de seguretat vigent en l’àmbit de l’aforament d’estadis.

Un cop es tanqui aquest període de peticions ‘on-line’ del Passaport Infantil, els socis interessats que desitgin demanar-lo ho podran fer durant la temporada de manera presencial a l’OAB.

[[BOTOVERMELL::DEMANA EL++PASSAPORT INFANTIL::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formpassaportinfantil.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Funcionament

El Passaport Infantil és un document que permet als socis menors fins a 14 anys no abonats poder accedir gratuïtament a l’Estadi. Perquè el soci infantil el pugui utilitzar cal activar el Passaport Infantil des de 6 dies abans del partit i fins al seu inici, mitjançant l’aplicació mòbil gratuïta ‘FCB Passaport Infantil’ compatible amb Apple i Android. També hi ha l’opció de fer l’activació a través del web del Club (www.fcbarcelona.cat).

Les peticions d’accés s’han de fer partit a partit i, un cop s’activa el passaport, el sistema indicarà la porta de l’Estadi per la qual hauran d’accedir el menor i el seu acompanyant. Cal recordar que si l’adult acompanyant és soci abonat no podrà cedir la localitat a través del Seient Lliure.

Per raons de seguretat i aforament hi haurà un nombre màxim d’accessos amb el passaport per a cada partit, de tal manera que un cop exhaurit aquest nombre, no es podrà activar cap passaport addicional. Amb el Passaport Infantil es podrà accedir a tots els partits al Camp Nou excepte els que el primer equip jugui contra el Reial Madrid i l’Atlètic de Madrid, les eliminatòries de vuitens, quarts i semifinals de Lliga de Campions i l’anada o tornada de la Supercopa d’Espanya.

[[BOTOVERMELL::Més informació++::http://www.fcbarcelona.cat/socis/passaport-infantil::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();