fcb.portal.reset.password

París Saint Germain - FC Barcelona

Uns 2.000 culers seran dimecres 15 d’abril al Parc dels Prínceps per acompanyar el primer equip de futbol en el partit corresponent a l’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions contra el PSG. Com sempre es recomana que els aficionats desplaçats a París vagin a l’estadi amb suficient antelació per passar tots els controls de seguretat i d’entrada. Per arribar-hi el més àgil és el transport públic, preferiblement el tren o el metro. Cal tenir en compte que els trens a París solen anar bastant plens i, per tant, és important poder anar amb temps suficient per evitar problemes als accessos.

L’afició del Barça estarà ubicada a la lletra V del Parc dels Prínceps. Aquesta porta d’accés és a prop de la sortida de la parada ‘Porte de Saint-Cloud’ de la línia 9 del Metro de París, en direcció a ‘Pont de Sèvres’, al sud-oest de la ciutat. Tot i que aquest accés està a prop de l’estadi, és important tenir present que les mesures de seguretat endarrereixen l’entrada de l’aficionat rival a la instal·lació.

[[BOTOVERMELL::Plànol d'accés a l'estadi i normativa++::http://media3.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/154/835/original/document_web_aficiontats_-L_planol.v1428590470.pdf::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt