fcb.portal.reset.password

Dibuixa una Nadala i guanya la samarreta de Messi

Nadales 2014

Els socis alevins i infantils rebreu durant aquesta setmana la plantilla amb les indicacions per poder participar a la Mostra de Nadales d’enguany, i com cada any tots els nens i nenes socis del Club esteu convidats a enviar el vostre millor dibuix de Nadal. Es pot utilitzar qualsevol tècnica: colors, retoladors, ceres, aquarel·les..., i és millor que no inclogueu text a la vostra creació. El podeu enviar per correu postal, o bé, si voleu assegurar-vos que el vostre dibuix arriba al Club, també podeu venir a la Seu Social i dipositar-lo en qualsevol de les urnes que hi posarem especialment per recollir tots els dibuixos.

Ja podeu participar a la X Mostra de Nadales Blaugrana! Recorda enviar el teu dibuix abans del 21 de novembre!

Samarreta signada per al guanyador

Aquest any com a novetat i per celebrar els deu anys del concurs del dibuix se sortejarà entre tots els participants una samarreta de la primera equipació del FC Barcelona signada i dedicada pel jugador que tu escullis.

Descarrega’t la plantilla i fes el teu millor dibuix amb el tema ‘L’ESTRELLA DE NADAL BLAUGRANA’!

Estem impacients per veure el teu dibuix!

[[BOTOVERMELL::Descarrega't la plantilla++::http://media1.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/129/631/original/Bar_a_Dibuix_Nadal_cat_esp.v1415090106.pdf::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();