fcb.portal.reset.password

Diada del Soci Solidari

Canvi d’horari

El FC Barcelona organitza la Diada del Soci Solidari, una campanya que es desenvoluparà coincidint amb el partit de Copa del Rei contra l’Osca, previst per al 16 de desembre a les 22 h al Camp Nou, corresponent a la tornada dels setzens de final.

Alliberar solidàriament

El Club posarà a disposició dels socis i sòcies totes les vies possibles per facilitar l'alliberament d'entrades, que es podrà fer mitjançant el web oficial del Club www.fcbarcelona.cat, per telèfon al 902 1899 00 o de manera presencial a l'oficina de l'OAB (Oficina d'Atenció al Barcelonista).

Sorteig entre els socis abonats que alliberin

Com ja es va fer en les dues edicions anteriors, enguany també se sortejaran 10 localitats a la llotja per a aquell dia de partit entre tots els socis abonats que alliberin el seu seient com a mostra d'agraïment per col·laborar en aquesta iniciativa solidària. A més, també se sortejarà una samarreta signada per tots els jugadors del primer equip de futbol.

[[BOTOVERMELL::Vull alliberar solidàriament++::https://serveis.fcbarcelona.cat/SSolidariCat/::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt