fcb.portal.reset.password

La proposta de Reforma dels Estatuts serà un dels temes principlas de l'Assemblea i de les reunions informatives.

El Palau Blaugrana acollirà, el dissabte 5 d’octubre, la pròxima Assemblea General Ordinària del FC Barcelona. Un total de 4.358 socis compromissaris estan convocats a aquesta cita, que se celebrarà hores abans del partit de Lliga entre el Barça i el Valladolid, previst per a les 22 hores.

En els pròxims dies, el Club informarà detalladament de l’ordre del dia de l’assemblea. Més enllà dels punts habituals, en aquesta convocatòria es tractarà sobre la proposta de la Reforma d’Estatuts que presenta el FC Barcelona. Aquest text recull les aportacions de la Comissió de Reforma dels Estatuts del FC Barcelona, integrada per 10 juristes de reconegut prestigi, que en els últims mesos han treballat intensament en els canvis estatutaris, que hauran de ser aprovats per 2/3 dels assistents.

Inscripció a les sessions informatives

Els pròxims 30 de setembre i 2-3 d’octubre el Club organitzarà, a les seves instal·lacions, sessions informatives que tractaran principalment sobre aquesta proposta de la Reforma d’Estatuts, però també dels altres punts de l’ordre del dia. El FC Barcelona convida tots els socis a assistir a aquestes sessions, que se celebraran a les instal·lacions del Club. Les persones interessades a participar en aquestes sessions informatives poden fer-ho aquí:

[[BOTOVERMELL::Formulari d'inscripció++:: http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat/formreformesestatutaries.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Un cop formulada la petició d’assistència, el Club es posarà en contacte amb els socis inscrits per confirmar l’hora i el lloc de trobada d’aquestes reunions, que comptaran amb la presència de membres de la Junta Directiva. A banda de la reforma dels Estatuts, en aquestes trobades es facilitarà informació sobre el tancament de l’exercici, amb un benefici de 32 milions d’euros, i l’aprovació del nou pressupost per a la temporada 2013/14.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();