fcb.portal.reset.password

Guanyadors 2a edició Corrent Fem Barça

La Sala Roma del Camp Nou es va engalanar de Corrent fem Barça i tots els socis i sòcies participants es van poder sentir com a casa. El Directiu Sr. Jordi Monés va agrair la participació a tots els corredors, els ressaltar la importància de fer esport, i va recordar que és molt important que tots els esportistes facin una prova d’esforç, ja que els corredors tenen més possibilitats de tenir arítmies que la resta de població.

Cada corredor va anar expressant els seus temps en 10km i tothom va poder comprovar el gran nivell dels socis i sòcies que van participar en la 2a Lliga Corrent fem Barça, amb millors marques personals de 33 o 35 minuts en aquesta distància.

Posteriorment es va fer una foto de família amb tots els corredors i els directius responsables i l’acte va concloure amb un refrigeri a la Sala Roma del Camp Nou. Posteriorment a l’acte, els socis estaven convidats a assistir a la Llotja Presidencial del Palau Blaugrana per presenciar el Barça-Cajasol de Lliga Endesa.

Preparant la 3a edició Corrent Fem Barça

El FC Barcelona està treballant en la propera edició de Corrent Fem Barça, preparant la samarreta per a la propera temporada, mirant el calendari de curses de 10km i preparant alguna sorpresa més per a tots els socis i sòcies amants de córrer. Des del FC Barcelona us convidem a apuntar-vos a la propera edició i us recordem que és totalment gratuït participar en la Lliga Corrent Fem Barça.

Properament informarem degudament de l’inici de les inscripcions.

Tornar a dalt