fcb.portal.reset.password

Participants a 'Corrent Fem Barça'. FOTO:Arxiu-FCB

Com ja sabeu la temporada de curses ja ha començat i actualment ja portem tres competicions disputades. Des del 7 d’octubre, quan es va disputar la darrera cursa, fins al proper dia 4 de novembre, que es correrà la següent, hi ha gairebé un mes d’aturada de les curses populars que són l’essència de la nostra competició.

Entrenaments de primer nivell

La secció d’atletisme del nostre club ha pensat que seria molt interessant organitzar un entrenament amb els nostres atletes que van participar a la marató en els darrers Jocs Olímpics disputats a Londres.

És per aquest motiu que ens posem en contacte amb vosaltres per convocar-vos el proper dissabte, dia 20 d’octubre, a les 10.30 hores, a la Carretera de les Aigües (Pla del Maduixer), per fer una sessió d’entrenament amb els atletes del FC Barcelona, Nacho Cáceres i Carlos Castillejos. Esperem poder comptar amb la teva presència.

Pla d’entrenament

Per facilitar l’entrenament de cara a afrontar la 89a edició de la Jean Bouin, que es correrà a Barcelona el proper 18 de novembre, el nostre equip tècnic de la Secció d’Atletisme ens ha preparat un pla d’entrenament dividit en diferents ritmes. Esperem que us ajudi en la vostra planificació de cara a la cursa i que d’aquesta manera assoliu el temps desitjat. Molta sort.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();