fcb.portal.reset.password

T'acompanyem

T'acompanyem

El FC Barcelona ha posat en marxa una iniciativa per acompanyar els socis que tenen mobilitat reduïda i es veuen amb dificultats d’accedir a l’Estadi pel seu propi peu.

Es tracta del projecte T’acompanyem, que compta amb la col·laboració de la Creu Roja, i que atendrà específicament el col·lectiu de socis discapacitats o amb mobilitat reduïda que assisteixen a l’Estadi els dies de partit.

Aquest nou projecte es va iniciar el cap de setmana del 5 de febrer, coincidint amb el partit FC Barcelona - Reial Societat. El club disposa de 4 punts d’atenció i informació “t’acompanyem” al voltant de l’Estadi, amb personal de la Creu Roja, que obriran una hora i mitja abans de l’inici del partit.

Des d’aquí s’acompanyarà als socis que ho necessitin fins a la seva localitat. Aquest projecte també disposa d’un servei de recollida a domicili per aquells socis que vagin en cadira de rodes o bé tinguin dificultats de mobilitat.

Com reservar el servei

La reserva d’aquest servei s’haurà de fer prèviament a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista, al telèfon 902 1899 00 o bé per correu electrònic a oae@fcbarcelona.cat

Tornar a dalt