fcb.portal.reset.password

Splenda, el nou espectacle del Mag Lari

Creació Mag Lari

Direcció Mag Lari i Àngel Llàcer

L'il·lusionista amb més presència i projecció del nostre país, el Mag Lari, estrena i dirigeix –conjuntament amb Àngel Llàcer– la superproducció de màgia amb més envergadura que s'hagi fet mai al nostre país.

Splenda s'inspira en l'imaginari de Michael Jackson, en la seva música, en el vestuari i en les espectaculars coreografies del genial artista. Sens dubte és el millor homenatge que el genial mag podia retre al seu ídol de sempre.

Adreçat a un públic familiar i adult, els seguidors de Jackson quedaran satisfets amb Lari que, mitjançant l'il·lusionisme, farà una recreació de tot l'univers oníric del cantant i projectarà l'essència màgica del mite.

Com s'hi pot assistir?

S'hi pot assistir mitjançant compra telefònica per anticipat i adquirint un màxim de quatre entrades amb descompte per carnet de soci del FC Barcelona a PROMENTRADA (93 309 70 04), a partir d'avui i fins un dia abans de la funció (horari d'atenció de dilluns a divendres de 9 h a 19 h).

El soci s'haurà d'identificar amb el seu nom i cognoms i disposar d'una targeta de dèbit o de crèdit per efectuar la compra. Les localitats es podran retirar a les taquilles del teatre el mateix dia de la funció, entre les 18.30 h i les 20.30 h, presentant el carnet de soci i el DNI.

Preus amb descompte

Adults 24 €

Nens 21 €

L’1 de gener funció a les 17h i a les 20h, a un preu exclusiu per a socis de 30€ (pvp 45€).

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();