fcb.portal.reset.password

Forever Young

L'any 2010, Tricicle estava actuant a Oslo quan van veure un cartell al carrer i es van sentir de cop atrets per l'espectacle. Aquella mateixa nit van anar a veure'l a una sala plena de gom a gom. I sense entendre ni una paraula de noruec, van quedar fascinats amb els personatges, amb el treball dels actors i amb la qualitat de les versions musicals. L'endemà van repetir i de seguida que van arribar a Barcelona, van comprar els drets per estrenar-lo al 2011.

Què és Forever Young?

Set actors joves s'interpreten a si mateixos, o al que seran dins de quaranta anys, quan estiguin residint en un asil per a artistes retirats que no es resignen a ser simplement vells. Algunes nits, els residents es vesteixen amb les seves millors gales i rememoren, o inventen, els seus èxits d'abans.

20% de descompte per a les sessions de dimecres i dijous no festius.

Horari: 21.15 h

Preu públic: 27€

Com s'hi pot assistir?

Per telèfon al 902 88 80 90, fins un dia abans de la funció (24 hores d'atenció), donant el codi d'usuari FCB. El soci s'haurà d'identificar amb el seu nom i cognoms i disposar d'una targeta de dèbit o de crèdit per efectuar la compra. Les localitats es podran retirar a les taquilles del teatre el mateix dia de funció, presentant el carnet de soci i el DNI.

Per internet, a la web www.servicaixa.com. Un cop escollida la sessió, i en el moment d'accedir als descomptes activar l'enllaç FCBarcelona i introduir el codi usuari FCB a la casella corresponent.

A la taquilla del Teatre Poliorama, de dimarts a divendres des de les 17h i dissabte i diumenge des de les 16h.

Màxim dues entrades per carnet de soci.

Més informació

www.teatrepoliorama.com

www.foreveryoungelmusical.com

Tornar a dalt