fcb.portal.reset.password

El tipo de la tumba de al lado

AUTORA: Katarina Mazetti
ADAPTACIÓ ESCÈNICA: Alain Ganas
DIRECCIÓ: Josep Maria Pou

REPARTIMENT
Maribel Verdú
Antonio Molero

Sinopsi

Què hi pinta una intel·lectual urbana en una granja? I un granger de comarques a l'òpera? La jove vídua Dafne i el rude granger Beni se senten sols. Introvertida i intel·lectual, ella. Rústic i franc, ell. Es coneixen en el poc propici marc d'un cementiri visitant tombes dels seus éssers estimats. Un simple somriure fa saltar la guspira entre ells. Però la realitat quotidiana irromprà en el seu món per destacar, creant unes situacions tan poc creïbles com divertides, les moltes coses que els diferencien. Un autèntic tractat sobre les diferències socials i culturals.

Com s'hi pot assistir?

S'hi pot assistir mitjançant compra telefònica per anticipat i adquirint dues entrades amb descompte per carnet de soci del FC Barcelona a PROMENTRADA (93 309 70 04), a partir d'avui i fins un dia abans de la funció (horari d'atenció de dilluns a divendres de 9 h a 19 h).

El soci s'haurà d'identificar amb el seu nom i cognoms i número de soci i disposar d'una targeta de dèbit o de crèdit per efectuar la compra. Les localitats es podran retirar a les taquilles del teatre el mateix dia de la funció, entre les 18.30 h i les 20.30 h, presentant el carnet de soci i el DNI.

[[BOTOGRIS::Més informació++::http://www.teatregoya.cat/c/start.aspx::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt