fcb.portal.reset.password

'Dubte' al Poliorama

Dubte, una obra clau del teatre contemporani americà de John Patrick Shanley arriba al Teatre Poliorama dirigida per Sílvia Munt. El muntatge teatral, portat a la gran pantalla el 2008 amb Meryl Streep com a protagonista, ha rebut un gran nombre de premis entre els que destaquen el Pulitzer de teatre i el Tony a la millor obra d’arts escèniques.

El text de Dubte, que narra com una monja d’una escola dels anys 60 al Bronx escampa la sospita que el mossèn del barri abusa sexualment d’un alumne, s’ha pogut veure als escenaris d’arreu del món: Singapur, Austràlia, França, Polònia, Venezuela... Aquest mes de juliol, s’estrena a Barcelona amb uns protagonistes excepcionals: Rosa Maria Sardà, Ramon Madaula, Nora Navas i Mar Ulldemolins.

Descompte socis

Preu especial de 15€ per a les funcions dels dies 1 i 4 de juliol

20% de descompte per a les funcions del 5 al 29 de juliol

Preu públic: 25 € i 29 €

Com s’hi pot assistir?

Compra d’entrades amb descompte a les taquilles del Teatre Poliorama presentant el carnet de soci. Màxim dues entrades per carnet de soci.

Taquilla del teatre oberta els dies laborables amb funció a partir de les 17h. Dissabtes i diumenge des de les 17h i fins a l’inici de la funció.

Repartiment

Autor: John Patrick Shanley

Traducció: Joan Sallent

Direcció: Sílvia Munt

Interpretació: Rosa Maria Sardà, Ramon Madaula, Nora Navas i Mar Ulldemolins

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();