fcb.portal.reset.password

'Audi driving experience'

Molt aviat estarà desitjant que la neu es creui en el seu camí

La neu és per als que coneixen les seves regles i saben dominar-la. Aquesta és la clau per endinsar-se en un excitant nou terreny de conducció que juga constantment amb els derrapatges i el control de l'automòbil sobre superfícies gelades.

Cursos on gaudireu a bord d'un Audi, assessorat per instructors professionals, posant en pràctica tècniques de conducció pròpies dels rallies. Allibereu adrenalina a bord d'un Audi mentre descobriu noves sensacions de conducció en un circuit de neu.

Només per participar rebreu addicionalment 3 forfets de franc, amb validesa fins a finals de temporada, per a poder gaudir d'una jornada d'esquí a l'estació de Grandvalira.

Els cursos tenen lloc els divendres a la tarda i els dissabtes i diumenges al matí fins al 8 abril 2012*.

Com inscriure's?

Truqueu al 902 10 20 71 i si sou socis del Barça residents a Espanya o Andorra, identifiqueu-vos facilitant el número de clau del carnet. Només els titulars del carnet tindran l'oportunitat de beneficiar-se d'aquesta oferta exclusiva d'Audi i participar en el curs. En arribar a Grandvalira,  haureu de presentar el carnet de soci del FCB i el DNI reservant Audi el dret d'admissió només i exclusivament per a titulars del carnet.

* Si les condicions meteorològiques ho permeten.

[[BOTOGRIS::Més informació::http://www.audidrivingexperience.es::VER::NF]]

Preu

Soci FCB: 295 EUR (IVA inclòs)

No soci: 425 EUR (IVA inclòs)

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();