Es posen a disposició dels socis no abonats, com a invitacions, els abonaments que han quedat temporalment suspesos a conseqüència de les sancions imposades per la Comissió de Disciplina del Club, arran de l’acció antifrau duta a terme en el decurs del darrer Clàssic disputat al Camp Nou.

Les 2.821 localitats corresponents als abonaments suspesos s’ofereixen a cada partit i de manera gratuïta a tots els socis no abonats, a partir de 15 anys d'edat i amb un mínim d'un any d’antiguitat de soci (data de càlcul el dia 1 de juliol del 2018).

Els interessats a disposar d’aquestes invitacions hauran de fer la petició a través d'un formulari que hauran d’omplir abans de cada partit. Accés al formulari en el següent enllaç: 

SOL·LICITUD D'INVITACIONS PER ALS SOCIS NO ABONATS

En cas que la demanda superi la xifra d’invitacions ofertes, es farà un sorteig entre tots els sol·licitants.

Es podrà accedir al formulari mitjançant un botó que es trobarà a la part inferior del text, un cop estiguin els partits actius.

Les invitacions s’assignaran de manera aleatòria, a través d’un sistema informàtic. Aquestes entrades seran nominals, personals i intransferibles. Els socis i sòcies agraciats que no facin ús de les seves invitacions no podran sol·licitar-ne cap més durant aquesta temporada.

El nombre d’invitacions a disposició d’aquest col·lectiu s’anirà reduint progressivament, a mesura que els abonats sancionats vagin exhaurint el seu termini de suspensió.  

Condicions per accedir a l’estadi amb l’entrada:

Els socis guanyadors rebran un correu electrònic a partir de 48 hores abans de l’inici del partit amb l’entrada gratuïta (amb la localitat ja assignada).

S’haurà d’accedir a l’estadi obligatòriament per l’accés que indiqui a l’entrada , que serà el número 4 del Gol Nord. Allà es farà un control d’identitat del soci, que haurà de mostrar el carnet de soci i el DNI o document identificatiu. 

En el cas que el soci agraciat, no sigui el que accedeix a l’Estadi, es denegarà l’accés.

No s’acceptaran autoritzacions ni cessions.

Calendari per sol·licitar les invitacions

Partits cap de setmana:

Obertura formulari Dijous setmana anterior partit
Tancament formulari Dilluns setmana partit
Sorteig Dimarts setmana partit
Comunicació Dimarts/dimecres setmana partit

 

Partits entre setmana

Obertura formulari Dilluns setmana anterior
Tancament formulari Dimecres setmana anterior
Sorteig Dijous setmana anterior
Comunicació Dijous/divendres setmana anterior