Infosocis

Volem tenir una comunicació més àgil i fàcil amb tu i oferir-te més informació. Si tens el correu electrònic registra’t al Club, rebràs de manera gratuïta les comunicacions amb totes les notícies i enllaços més destacats, com el calendari de partits.

Setmanalment es fa un enviament d'un emailing a tots els socis que tenen registrat el seu correu electrònic a la base de dades del Club, segmentat per idiomes: català, castellà i anglès, i també adreçat a abonats i no abonats, en funció de la informació que interessa més a cada col·lectiu.

Aquests emailings setmanals, que reben el nom  d’Infosocis, recullen la informació d’última hora, els avantatges exclusius per a socis i tot allò que és del màxim interès per a la massa social del Club durant el transcurs de la setmana.  

Per començar a gaudir-ne només cal tenir registrada la teva adreça de correu electrònic al Club.

[[BOTOGRIS::Actualitza les teves dades++::https://serveis.fcbarcelona.cat/registrounico/TramitesOnlineSocios/faces/Entrada.jspx?_afrWindowMode=0&IDIOMA=ca&_afrLoop=1562636983430000&_adf.ctrl-state=12gltj5iii_4::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]