Reus Deportiu La Fira – FC Barcelona Lassa: Exigència per arribar a la final de la Supercopa

Reus Deportiu La Fira – FC Barcelona Lassa: Exigència per arribar a la final de la Supercopa

L’equip de Ricard Muñoz afronta el primer títol del curs conscient que superar la semifinal davant el conjunt amfitrió suposarà un gran esforç

Amb la Supercopa, amb una semifinal d’alt nivell i amb un títol molt competit en joc. Així és com comença la temporada oficial del FC Barcelona Lassa. L’equip de Ricard Muñoz disputa aquest dissabte (21.00 hores, La Xarxa i Movistar+,159) la semifinal de la Supercopa d’Espanya. El vigent campió de l’OK Lliga i de la Copa del Rei no vol deixar escapar el primer títol del curs i, per aconseguir-ho en la final de diumenge, primer s’haurà de superar un renovat Reus Deportiu que jugarà a casa.

L’exigència per celebrar el primer èxit de la temporada serà màxima. El Reus de Raül Marín, Matías Platero i companyia s’ha reforçat amb Marc Torra, Àlex Rodríguez, Albert Casanovas i Pedro Henriques. En cas de superar-los, el rival serà el vencedor de la primera semifinal entre el Liceo i el Vic.

Conscients de la dificultat

En la jornada prèvia a la cita de Reus, Ricard Muñoz va assegurar que “la Supercopa és un torneig molt igualat” i que “haurem d’estar atents”, mentre que Matías Pascual va afegir que el partit contra els tarragonins “s’ha d’afrontar com una final”. Aitor Egurrola, per la seva banda, va comentar dimecres –en la presentació de la competició– que el Reus – Barça “és la millor pedra de toc que tenim després de la pretemporada”.

 

El Barça Lassa va iniciar el 8 d’agost una pretemporada que s’acaba després d’haver fet una estada a El Montanyà, d’haver disputat la Lliga Catalana contra el Voltregà (1-1) i el Noia Freixenet (5-3), i d’haver guanyat l’Alcobendas (11-2) i els quatre amistosos jugats a Portugal contra el Juventude de Viana (0-2), el Marco (0-10), l'Infante de Sagres (2-6) i el Benfica (6-0). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut