Aitor Egurrola: “Lluitar un títol contra el Reus a principi de temporada sempre és motivant”

Aitor Egurrola: “Lluitar un títol contra el Reus a principi de temporada sempre és motivant”

El capità del FC Barcelona Lassa expressa considera que la semifinal de la Supercopa d’Espanya “és la millor pedra de toc que tenim després d’aquesta pretemporada”

El Reus Deportiu La Fira i el FC Barcelona Lassa protagonitzaran la segona semifinal de la Supercopa d’Espanya que se celebrarà aquest cap de setmana a la localitat tarragonina. Un duel que, segons Aitor Egurrola, “és la millor pedra de toc que tenim després de la pretemporada”. “Serà un partit molt bonic”. En la presentació de la competició, realitzada aquest dimecres, el capità blaugrana ha destacat que “jugar un derbi amb el Reus, lluitant per un títol a principi de temporada, sempre és motivant”.

A part de Matías Platero i Raul Marín, els jugadors locals presents en l’acte d’aquest dimecres, el Reus Deportiu disposa d’una plantilla reforçada aquest estiu amb les incorporacions de Marc Torra, Àlex Rodríguez, Albert Casanovas i el porter Pedro Henriques. “És un dels grans rivals a nivell estatal i europeu. S’ha reforçat molt i molt bé i a la Lliga Catalana van fer un torneig molt bo”, ha dit Egurrola, tot afegint que “dissabte es veurà on està cadascú a aquestes alçades”.

Egurrola també ha desitjat que, al pavelló de Reus, “hi hagi un molt bon ambient d’hoquei” i “esperem guanyar el partit”. El duel es jugarà aquest dissabte 17 a les 21.00 hores (Esport 3, La Xarxa i Movistar+) i el vencedor jugarà la final el diumenge (18.00 hores) contra el Liceo o el Vic.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut