Pau Bargalló: “Ara ve la part bonica de la temporada”

Pau Bargalló: “Ara ve la part bonica de la temporada”

Il·lusionat per poder guanyar el primer títol com a blaugrana, el de Sant Sadurní d’Anoia parla de com arriba l’equip a la Copa del Rei, que es jugarà aquests propers dies a Alcobendas

Amb ambició i il·lusió. Així afronta la Copa del Rei 2017 el jugador del FC Barcelona Lassa d’hoquei patins Pau Bargalló, que es troba davant l’oportunitat de sumar el seu primer títol com a blaugrana. El de Sant Sadurní d'Anoia, que en la seva primera temporada amb el conjunt de Ricard Muñoz ja ha fet 23 gols en 28 partits jugats, sent el segon màxim golejador de l’equip per darrere de Pablo Álvarez, ha atès www.fcbarcelona.cat per explicar les seves impressions abans de viatjar a Alcobendas.

Com arriba l’equip a la Copa?

Crec que en un bon moment. És cert que vam perdre amb el Voltregà, fa un parell de setmanes (2-3), però portem una bona dinàmica. El duel de Lliga, precisament, ens servirà per analitzar els errors que vam cometre. Sabem quins són i els hem analitzat per poder contrarestar-los.

I físicament parlant, en què el pot afectar haver de jugar divendres l’últim partit dels quarts i, si es guanya, haver de jugar la primera semifinal dissabte?

Algú els ha de jugar. És per sorteig i ens ha tocat a nosaltres. Però sí que tenim clar que en cap cas serà una excusa. Perquè si estem mentalitzats d’això, no ha de ser un problema. Sí que és cert que hem tingut baixes (Lucas Ordóñez i Sergi Fernández no han estat convocats en els darrers partits), però el treball que fem aquí, amb l’ajuda de tot l’staff, fa que en general arribem a la Copa prou bé.

Sense favorits

A la Copa és habitual que hi hagi sorpreses. Però, de tota manera, quin equip creu que hi arriba en millors condicions?

No t’ho sabria dir. La Copa és una competició molt curta en què, com has dit, tothom pot sorprendre. No és cap novetat, però, perquè ja s’ha vist durant els últims anys, quan l’han guanyada diferents equips. 

Malgrat tot, si no hi ha sorpreses, el Liceo seria el seu rival a les semifinals, sempre que derrotin el Voltregà. Com veu el seu exequip?

Han tingut molts canvis i és ara quan comencen a encarar bé la temporada. Els conec molt, però ells també em coneixen a mi i a altres jugadors del Club. Els veig bé, però ens centrarem en la nostra feina i en com hem de fer-la.

A la recerca del primer títol com a blaugrana

Ja centrant-nos en la seva persona, quins records té de la Copa, competició que ja ha jugat amb el Noia o amb el mateix Liceo?

Sincerament, crec que és una competició molt maca i atractiva, d’un gran nivell. Costa molt veure resultats amplis i pràcticament sempre els partits es decideixen per petits detalls. Això fa que la concentració hagi de ser una constant i que l’emoció es mantingui fins al final. Ja en tinc ganes!

En la seva primera temporada, com en valora l’adaptació?

Crec que em vaig integrar molt ràpid amb l’ajuda dels companys i del cos tècnic. Tothom m’ha posat les coses molt fàcils i m’ho estic passant molt bé. Estic molt content perquè em sento bé dins l’equip.

S’esperava tenir aquest bon rendiment des del principi?

No sabia si això passaria o no, però sí que ho desitjava, perquè aquest és l’objectiu principal quan fitxes pel Barça. De moment, però, crec que estic complint els objectius i espero que segueixi així!

Imagino que ja té ganes de guanyar el primer títol amb el Barça...

I tant que sí! Ara ve la part bonica de la temporada, que no és una altra que la de la recta final en la lluita pels títols. Aquest és el primer i intentarem guanyar-lo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut