CP Manlleu – FCB Lassa: Remuntada en un partit ple d’alternatives (1-2)

CP Manlleu – FCB Lassa: Remuntada en un partit ple d’alternatives (1-2)

Els gols d’Edu Lamas i Bargalló permeten capgirar l’inicial de Marc Prat per sumar un nou triomf a l’OK Lliga

El FCB Lassa ha sumat la cinquena victòria consecutiva a l’OK Lliga davant el CP Manlleu (1-2), en un partit en què s’ha vist obligat a capgirar el gol inicial dels osonencs. Les dianes d’Edu Lamas i Bargalló mantenen l’avantatge al liderat de la classificació: el conjunt de Ricard Muñoz té vuit i nou punts de marge respecte del Reus i el Vic, respectivament, fet que parla del bon moment dels blaugranes just després de la seva classificació per a les semifinals de la Lliga Europea, que els enfrontaran amb l’Oliveirense portuguès.

El partit, però, ni de bon tros ha estat senzill. Els homes de Jefa Rovira han sortit molt dinàmics al parquet, han gaudit de diverses ocasions i han fet anar de corcoll els blaugranes. Marc Prat, el seu home més actiu, ha avançat el CP Manlleu al minut sis després d’aprofitar un embolic dins l’àrea. Després de perdonar en un un contra un instants abans, el ‘43’ osonenc ha mostrat les seves habilitats i no ha perdonat davant Sergio Fernández. Matías Pascual ha estat el primer d'intentar neutralitzar el gol local, però Jordi Garcia s’ha convertit en un autèntic mur, i ha aturat també els posteriors llançaments de Panadero i, especialment, Pau Bargalló –que també ha llançat al pal. El partit, físic i amb un nombre d’accions de falta molt elevat, ha tingut un gir inesperat als darrers instants de la primera meitat: del possible 2-0 –Marc Prat ha desaprofitat una falta directa– s’ha passat a l’1-1 gràcies a un gol d’Edu Lamas després d’una gran jugada col·lectiva.

Als deu segons de la represa Pablo Álvarez ha obligat Jordi Garcia a aturar una falta directa que hauria pogut significar l’avantatge blaugrana, tot i que, instants després, Mangas ha errat la segona falta directa per als osonencs. Tot i el setge local, la segona meitat ha anat caient amb el pas dels minuts a territori blaugrana: després d’un penal al pal llançat per Gual, Bargalló no ha desaprofitat la segona pena màxima i ha donat una victòria que, tot i els esforços dels locals per empatar, augmenta la bona ratxa blaugrana abans de la visita –aquest diumenge a les 18.30 hores– de l’Alcoi al Palau Blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut