fcb.portal.reset.password

Muñoz i Barroso durant un entrenament. FOTO: V. SALGADO - FCB

Ricard Muñoz i Xavi Barroso han atès aquest dilluns els mitjans informatius abans de la visita a la pista del CP Calafell Tot l’Any. El tècnic barcelonista és conscient de la importància del partit i ha comentat que “mica en mica recuperem sensacions, efectius, i intentarem competir i guanyar un partit que per a nosaltres és molt important”. El preparador català també ha explicat que “el fet que el Calafell tingui 4 punts fa que estigui necessitat i els farà molt perillosos i mostraran una de les seves millors versions. No tenim marge per tornar a patinar”.

Vergés i Romeu són molt importants i la porteria és un punt bàsic. Contraataquen molt bé i a pilota aturada tenen molt d’èxit.

Pel que fa als perills de l’equip que entrena Sergi Macià, el tècnic barcelonista ens ho explica: “És un equip amb molts jugadors sortits del Barça. Vergés i Romeu són molt importants i la porteria és un punt bàsic. Contraataquen molt bé i a pilota aturada tenen molt d’èxit. Gabarra és un bon defensor i tenen bons xutadors. Tractarem de minimitzar els seus punts forts i fer-nos amb el partit”, admet Muñoz, que es mostra satisfet pel fet que molts jugadors del Calafell s’hagin format al FC Barcelona.

Finalment, Ricard Muñoz ha deixat clar que està molt satisfet amb la feina dels més joves els últims dies: “Hem de consolidar-nos com a bloc i mica en mica cridar jugadors del planter. Nil Roca ha tingut minuts de qualitat i fent bones actuacions i Llorca també a Alemanya. Demostren que estan preparats”.

“Estem obligats a guanyar”

Pel que fa a Xavi Barroso, el jugador de Caldes ha comentat de què va servir el partit a la pista de l’Iserlohn i també la importància dels tres punts al Joan Ortoll de Calafell: “A Alemanya vam poder provar molts sistemes que havíem treballant, moviments nous i estem preparats pel partit a Calafell perquè no se’ns poden escapar els tres punts, estem obligats a guanyar”, admet el ‘26’ blaugrana.

Pel que fa a la situació a l’OK Lliga, Barroso és clar: “Sabem que no podem perdre més punts, n’hem perdut sis. La Lliga és llarga, però acaba passant factura si vas a remolc”, diu un Barroso que es retrobarà amb vells amics. “He tingut la sort de jugar amb el Jordi Gabarra i el Kilian Aguilar i tinc moltes ganes de trobar-me’ls. A més, contra molts d’ells he jugat en contra en categories inferiors”.

Finalment, preguntat pel seu estat de forma després de marcar tres gols a Iserlohn, Barroso admet que es troba a gust: “Com em sento? Bé, crec que estic aprofitant els minuts que m’està donant el Ricard i les coses m’estan sortint millor que l’any passat i seguirem treballant fort perquè així sigui”.

Tornar a dalt