Infantil i Júnior, als Campionats de Catalunya

Infantil i Júnior, als Campionats de Catalunya

Durant aquest cap de setmana es juguen els títols catalans d’ambdues categories

Un cop finalitzada la Lliga regular els joves del planter blaugrana afronten els campionats catalans. Lloret de Mar, Blanes i Maçanet acolliran les dues competicions

Volen seguir el camí

Amb el record del cap de setmana passat, on l’Aleví i el Juvenil van aconseguir la classificació per al campionat estatal, els alevins com a campions de Catalunya i els Juvenils com a segons, ara és el torn d’Infantils i Júniors de l’hoquei patins formatiu.

Els infantils són un dels 8 equips catalans que es disputaran el títol. El Barça resta enquadrat en el Grup A, on tindrà de rivals el Vila-seca, el Vilanova i el Caldes.

Divendres 10 arrenca la competició i el debut blaugrana serà davant el Vila-seca a les 9 h a Maçanet. A les 17.15 h del mateix divendres, el Barça s’enfrontarà al Vilanova a Lloret de Mar i dissabte, a les 9.30 h, es trobaran amb el Caldes pel tercer i darrer partit d’aquesta fase de grups.

El Júnior a Blanes

L’equip Júnior juga amb el mateix format dels seus companys de l’infantil, vuit equips en dos grups de quatre. El Barça és al Grup A, amb el Manlleu, el Sant Celoni i el Voltregà.

També divendres, en aquest cas a les 9 h, el debut serà davant el Manlleu i a les 16.15 h tindran el segon partit del grup contra el CP Sant Celoni.

Dissabte a 12 h, tanquen la participació en el Grup A, jugant davant el Voltregà

En els dos campionats, dissabte tarda,  els classificats en primer i segon lloc de cada grup jugaran les semifinals i la resta la classificació del 5è al 8è.

La final dels dos campionats tindrà lloc diumenge a la tarda. Els finalistes del Campionat de Catalunya Infantil i Júnior quedaran classificats per als campionats estatals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut