25 anys de victòries en els derbis al Palau

25 anys de victòries en els derbis al Palau

L’última derrota del Barça com a local contra el Granollers va ser la temporada 1992/93, i aquest divendres buscarà un nou triomf per seguir invicte a la Lliga Asobal

Aquest divendres, a les 20:30 hores, el Palau Blaugrana viurà un nou derbi entre el Barça Lassa i el Fraikin BM Granollers. Dos equips que es coneixen a la perfecció, i amb objectius diversos en la recta final de la temporada. Mentre els blaugrana busquen arribar en el millor estat de forma possible a la Copa del Rei, els vallesans lluiten per assegurar una plaça que doni accés a competició europea.

En el global dels duels històrics entre tots dos equips al Palau Blaugrana, els culers dominen amb claredat. S’han enfrontat en 31 ocasions des de la creació d’Asobal, el curs 1990/91, i el Barça s’ha imposat en 28 partits, mentre que s’ha registrat un empat (91/92) i dues derrotes. De les dues desfetes, però, ja en fa 25 anys, ja que van ser a la temporada 1992/93: 19-25 en el curs regular, i 27-29 en el Play-Off.

Hegemonia als derbis

Des d’aleshores, ple de victòries per als blaugrana en els derbis com a locals, amb victòries de tots els colors: més àmplies i més ajustades. La major golejada és recent, ja que va ser la temporada 2014/15, quan el Barça es va imposar per 43-28. La més ajustada va ser uns cursos abans, el 2009/10, per 31-30.

En l’únic precedent de derbi aquesta temporada, el duel de la primera volta a Granollers, el conjunt de Xavi Pascual es va imposar amb autoritat per un ampli 19-43 al Palau d’Esports de la capital vallesana. Els granollerins ocupen la tercera posició de la Lliga Asobal, en plena lluita per assegurar posició europea, mentre que el Barça Lassa ja té el títol a la butxaca i vol tancar la temporada com a equip invicte.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut