25ª Lliga Asobal per al Barça Lassa

25ª Lliga Asobal per al Barça Lassa

El conjunt blaugrana ha assegurat matemàticament el títol a falta de sis jornades per al final de la competició, i ja en suma vuit de manera consecutiva

El Barça Lassa segueix col·leccionant títols a cop de rècord en competicions domèstiques. Aquest dimecres, al pavelló El Sargal de Conca, els blaugrana han sumat la 25a Lliga Asobal de la seva història en guanyar el Liberbank Ciudad Encantada (27-30). Aquest triomf, amb el marge de punts respecte l’Ademar de Lleó, segon classificat, ha assegurat el títol de manera matemàtica a falta de sis jornades per al final de la competició.

El títol domèstic és el vuitè que sumen els culers de manera consecutiva des que Xavi Pascual ocupa la banqueta blaugrana. El tècnic segueix dirigint l’equip amb pas ferm i col·leccionant títols gràcies a una ratxa d’imbatibilitat històrica, que arriba ja a les 147 jornades consecutives sense perdre a la Lliga.

Col·leccionistes de títols

A banda del tècnic, hi ha quatre jugadors que sumen també aquestes vuit Lligues Asobal consecutives. Són els capitans Víctor Tomàs, Raúl Entrerríos i Cedric Sorhaindo, a més d’Aitor Ariño. Menció especial per al ‘8’ culer, que assoleix l’espectacular xifra de 10 Lligues guanyades defensant la samarreta del primer equip barcelonista.

Amb el títol a la butxaca, el Barça Lassa afrontarà les últimes sis jornades de la Lliga Asobal amb confiança i amb l’objectiu de mantenir el llistó d’exigència alt per lluitar per la resta de títols que queden en joc. Els culers afronten la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions amb la necessitat de remuntar tres gols, i la fase final de la Copa del Rei, que es disputarà el 4, 5 i 6 de maig a Madrid amb el format de Final a Vuit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut