fcb.portal.reset.password

Xavi Pascual ha parlat del Conca / FOTO: GERMÁN PARGA

El Barça Intersport manté intacte el seu guió. En una setmana en què afronta el duel de Lliga Asobal davant el Ciudad Encantada de Conca i el Silkeborg a Europa, Xavi Pascual té clara la pauta que cal seguir. “A aquestes alçades de la temporada no podem fallar en cap moment, ara hem de plantejar el partit de demà, que és el més important, i després ja pensarem en el Silkeborg”.

Així de clar ha estat a l’hora de valorar la transcendència del duel d’aquest dimecres (20.30 h, Sportmanía). Pascual ha volgut subratllar que “són dos punts vitals per a la Lliga, que mirarem de treure perquè ens acostin una mica més al títol”.

Dificultats assegurades

“És un equip amb una renovació important, ha tingut baixes i lesions i crec que està un punt per sota del que havia mostrat a la primera volta, però, coneixent-los, segur que tindrem dificultats”. Així ha parlat l’entrenador culer del seu proper rival, del qual també ha destacat la qualitat dels seus efectius en les accions d’un contra un i l’experiència del seu tècnic. “És un home amb experiència, que fa que els seus equips lluitin fins al final i són competitius en tot moment i això farà que nosaltres tinguem problemes”, ha dit el tècnic. En aquesta línia, ha volgut evidenciar que és clau que “estiguem al cent per cent si volem treure els dos punts”.

Pas a pas

Finalment, Xavi Pascual s’ha refermat en la idea que cal anar partit a partit perquè els resultats arribin. Tot i l’exigència que representa el fet de disputar competició domèstica i la Lliga de Campions a la mateixa setmana, ha manifestat: “Som un equip que estem acostumats a jugar dos partits per setmana, quan acabi el partit de Conca ja pensarem en el que ve diumenge, hem d’estar al cent per cent”.

Tornar a dalt