Èxode d’internacionals per a la classificació mundialista

Èxode d’internacionals per a la classificació mundialista

El Barça es queda en família, amb només 3 jugadors del primer equip disponibles

El Barça d’handbol viu a partir d’aquest dimarts una setmana d’aturada internacional. Fins a 11 jugadors dels 14 disponibles del primer equip marxaran amb les seves seleccions en una setmana clau per als que encara no estan classificats per al Mundial 2025.

S’entrenaran a Barcelona Aitor Ariño, Thiagus Petrus i Haniel Langaro. Domen Makuc, que ja ha fet algun exercici amb el grup, Pol Valera i Jaime Gallego seguiran a la Ciutat Esportiva els seus processos de recuperació.

Els internacionals espanyols, Gonzalo Pérez de Vargas, Aleix Gómez i Javi Rodríguez, buscaran un bitllet per a la cita mundialista en una eliminatòria a doble partit contra Sèrbia. L’anada es jugarà a Lalín (Pontevedra) el dimecres 8 de maig a les 21h i la tornada, a Novi Sad el diumenge 12 de maig a les 17h.

També lluitarà per un lloc al Mundial la selecció eslovena de Blaz Janc. El seu rival, també a doble partit i amb la tornada fora de casa, serà Suïssa. En un format calcat, Luís Frade intentarà dur Portugal al Campionat del Món en una eliminatòria contra Bòsnia i Hercegovina.

Vuit classificats

Per la seva banda, França, Dinamarca, Suècia i Brasil ja tenen un lloc assegurat al Mundial del proper mes de gener. Els tres combinats europeus aprofitaran per preparar els Jocs Olímpics, mentre el sud-americà no reunirà els seus jugadors aquesta setmana.

La selecció francesa, amb Dika Mem, Tim N’Guessan i Melvyn Richardson, s’ha concentrat també aquesta setmana i disputarà un amistós dissabte a Lió contra els Estats Units.

Suècia, amb Jonathan Carlsbogard i Hampus Wanne, farà una petita gira de preparació per als Jocs Olímpics, a Noruega. Els escandinaus jugaran davant els Estats Units i davant Alemanya durant aquesta setmana.

Per la seva banda, Emil Nielsen està citat amb Dinamarca per un torneig amistós també a Noruega. Nielsen s’enfrontarà a Noruega i Croàcia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut