fcb.portal.reset.password

Nagy aixeca trofeu Champions

Amb l’adéu de Lazlo Nagy marxa un jugador que ho ha aconseguit tot a la secció d’handbol del FC Barcelona. L’hongarès es va iniciar a les categories inferiors del Pick Szeged. Després de romandre quatre temporades en aquest equip (1996-2000), va fitxar pel FC Barcelona amb tan sols 19 anys i amb una àmplia projecció.

Coincidiria amb molts jugadors de la millor generació de la història de la secció: l’anomenat Dream Team dirigit per Valero Rivera. Precisament, la retirada fa dues temporades de l’últim supervivent d’aquell màgic equip, David Barrufet, va situar Nagy com el primer capità de la plantilla. Ja estava considerat com un dels millors del món i la seva integració al Club i la ciutat era màxima, com ho demostrava el seu excel·lent català.

Palmarès formidable

Amb unes imponents qualitats físiques (2,08 m i 110 kg), el seu excepcional, potent i col·locat llançament a distancia, juntament a la seva polivalència tàctica i a un particular sentit de la creativitat, l’han convertit en un excel·lent lateral i un gran passador. Va ser escollit com el millor de l’Asobal en la seva posició els anys 2003, 2005 i 2010.

A nivell col·lectiu, Lazlo Nagy ha assolit un palmarès espectacular en les dotze temporades que ha jugat al Palau: 2 Lligues de Campions , 4 Lligues, 4 Copes del Rei, 3 Copes Asobal, 1 Copa EHF, 1 Supercopa d'Europa, 5 Supercopes i 8 Lligues dels Pirineus.

Tornar a dalt