fcb.portal.reset.password

Sorhaindo, amb la medalla d'or assolida a Londres / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Sorhaindo, Jernemyr, Sjöstrand, Aguirrezabalaga, Gurbindo, Viran Morros, Rocas, Tomás, Entrerríos i Sarmiento ja estan a les ordres de Xavi Pascual. Després de la seva participació en els Jocs Olímpics de Londres i amb una setmana posterior de descans, els jugadors que han participat als Jocs ja s'han entrenat amb la resta de companys.

Tests i cursa matinal

Després de trobar-se i saludar els companys que ja estaven a Barcelona, els 10 olímpics del Barça Intersport s’han incorporat a la dinàmica de treball del grup.

El retrobament ha estat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper on, a primera hora del matí, s’han reunit tots plegats per fer els tests mèdics i físics per comprovar l’estat de forma en què es trobaven.

Una prova d’esforç, l’anomenat ‘Test 8’, i el treball de cursa han focalitzat la sessió de treball matinal del Barça d’handbol.

Medalles de l’handbol blaugrana

L’handbol blaugrana ha estat la secció del Club que més medalles ha portat a Barcelona. Or per al francès Cedric Sorhaindo i plates per als suecs Jernemyr i Sjöstrand.

Tornar a Barcelona amb l’or olímpic ha estat, per a Sorhaindo, “la culminació d’una llarga etapa. Ha estat molt llarg, però poder tornar a Barcelona amb l’or olímpic és un somni fet realitat”.

“Ha estat una experiència increïble a Londres, però ara tocar canviar de registre i treballar al màxim amb el Barça per poder assolir els reptes de la nova temporada”.

Entrenament i viatge

La plantilla de l’handbol blaugrana s’entrenarà la tarda de dilluns a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Un cop finalitzi la sessió, Xavi Pascual i els seus homes es desplaçaran a l’aeroport del Prat per volar fins a Zagreb i d’allà, en autocar, aniran fins a Doboj per disputar el 44è Torneig Internacional d’Handbol, on debutaran el dimarts a les 21 h davant el Dinamo de Minsk

 

Tornar a dalt