fcb.portal.reset.password

(Foto: Àlex Caparrós - FCB)

Xavi Pascual valorava l'actuació del seu equip de manera molt positiva. "Hem fet un partit molt seriós i hem estat molt bé. La primera part ens ha costat una mica més però l'actitud ha estat encomiable, potser no hem estat del tot encertats i la segona part ha estat magnífica."

El mèrit de la victòria

Pel tècnic blaugrana el mèrit de la victòria del FC Barcelona Intersport davant Caja3 BM Aragó és gran. "Hem fet una segona part molt bona. Per guanyar un equip com el Caja3 BM Aragó has de jugar molt bé a handbol".

Un dels altres factors que ha destacat l'entrenador barcelonista ha estat el suport que l'equip ha rebut dels aficionats. "La gent del Palau ens ha ajudat moltíssim avui", afirmava Pascual.

Primera part i segona part

En una anàlisi més profunda del partit Pascual ha explicat perquè el marcador ha estat més igualat en els primers 30 minuts i a la segona part els blaugranes han trencat el partit. "La primera part ha estat una mica estranya i potser no hem estat del tot concentrats, l'actitud de l'equip ha estat molt bona però a la segona part hem rectificat dues cosetes, ens hem tranquil·litzat i hem agafat distància construint des de la defensa", explicava Pascual.

Dos entrenaments i partit

El FC Barcelona Intersport tindrà dues sessions d'entrenament, dilluns i dimarts al matí, per preparar la sisena jornada Asobal que es disputarà el dimecres dia 12 d'octubre a Pamplona. Els blaugranes visitaran la sempre complicada pista del San Antonio, en un horari matinal, les 12.30 h.

Tornar a dalt